9 maart 2015

NieuwsApple event ‘Spring forward’

Vanavond om 18 uur is het zover, dan zal Apple naar alle waarschijnlijkheid meer details vrij geven over de Apple Watch. Het gadget waar we nog toch al zo'n zes maanden vol ongeduld op zitten te wachten. De Apple Watch zal een verlengstuk worden van de iPhone en beschikken over tal van leuke en handige opties. Je digitale leven zit vanaf dan ook rond je pols.

Naar alle verwachting zal Apple vanavond meer informatie geven over de functies van de Apple Watch (vast een aantal die we nog niet weten) en uitgebreide demonstratie zullen we krijgen. Onze verwachting is dat Apple het alleen maar over de Apple Watch zal hebben, dit omdat het een nieuw product is dat de volledige aandacht moet krijgen. iOS 8.2 wordt wel verwacht later deze avond, dit omdat deze WatchKit ondersteund.

Lees ook: Apple event 'Spring Forward', wat te verwachten?

applewatch sport

Het Apple event start om vanavond om 18 uur Nederlandse tijd. Dit is een uurtje eerder dan gebruikelijk, dit komt omdat het in Amerika al zomertijd is wat bij ons pas eind deze maand in gaat. De gehele keynote is live te volgen via deze webpagina of via de Apple TV. Hier op appletips lees je uiteraard alle details terug.

Meer over Apple Watch kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!