9 september 2014

NieuwsApple live event september 2014

Vanavond is het dan eindelijk zover, Apple ontvangt de pers en enkele andere gelukkige op een speciaal evenement in Cupertino. Je leest het goed, ditmaal ontvangt Apple hun gasten niet in San Francisco maar in het het Flint Center for the Performing Arts in Cupertino.

Waarom ze dit precies doen is niet 100% zeker, maar met 2405 zitplaatsen is deze zaal véél groter dan het Yerba Buena-theater in San Francisco die slechts 757 stoelen telt. Echter heeft deze locatie ook een bijzondere geschiedenis en betekenis want hier heeft Steve Jobs 30 jaar geleden de allereerste Macintosh onthuld.

Wat we vanavond precies kunnen verwachten is nog niet 100% bekend, maar gezien de anonieme bronnen en vele geruchten kunnen we met zekerheid zeggen dat Apple vandaag de opvolger van de iPhone gaat aankondigen. Deze zal naar verwachten een groter scherm bevatten en verkrijgbaar worden in een 4,7 en 5,5 inch uitvoering.

Daarnaast zal Apple gaan aankondigen wanneer we iOS 8 allemaal kunnen downloaden en misschien krijgen we de iWatch (Apple’s slimme horloge) te zien. Afgelopen weekend hebben we al uitgebreid alle geruchten over vanavond besproken, deze kun je hier teruglezen.

Het evenement is vanavond live te volgen via deze webpagina van Apple of via een Apple TV (met software 6.2 of hoger). Hou daarnaast appletips.nl in de gaten want wij melden alle nieuwigheden die Apple vanavond vanaf 19 uur gaat aankondigen. Verder kun je ons volgen op Twitter, Facebook en Google+, download onze iOS applicatie of accepteer onze Safari push notificaties.Reacties


 • Jeroen

  9 september 2014 om 10:30

  Hoe moeten we kijken op de Apple TV? zie er geen apple events bij staan.

  Op dit moment zie ik alleen de standaard en de itunes festival als mogelijkheden.

 • Wesley Fabry

  9 september 2014 om 10:44

  Inderdaad zal dit rond 16 uur zijn net als voorgaande jaren. Echter weten wij dit ook niet 100% zeker, op de website van Apple (deze pagina) staat duidelijk dat de livestream beschikbaar is voor: ‘Live streaming video requires Safari 5.1.10 or later on OS X v10.6.8 or later; Safari on iOS 6.0 or later. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 6.2 or later’

 • jasper

  9 september 2014 om 13:55

  Zie ik daar een grote en een kleine 6 als schaduw???

 • Richard

  9 september 2014 om 15:48

  @Jasper,

  Ik zag ook een 66 in de schaduw, dit is echter niet de uitnodiging die apple verstuurd heeft en dit is dus gewoon een fout van degene die dit gemaakt heeft.

 • RICHARD

  9 september 2014 om 16:34

  @jasper,

  Ik zie ook 2x een 6, alleen is dit niet de uitnodiging die apple verstuurd heeft. Ik denk dus dat de maker van dit plaatje een fout gemaakt heeft bij de schaduw van de 9 en dit geen hint is naar 66 nieuwe items.

  Of de maker van dit plaatje hint naar de iPhone 66, hoe dan ook. dit plaatje komt niet af van Apple.

 • Wesley Fabry

  9 september 2014 om 16:36

  Het is niet de officiële uitnodiging van Apple maar onze intrepertatie van vanavond. In de originele uitnodiging kun je de twee 9’s omkeren tot twee 6’n wat kan duiden op de 2 versies van de iPhone 6 ;-)

 • Philip

  10 september 2014 om 6:34

  Waar blijft de podcast ? waar ik nu ben (in Indonesië) is het online bekijken van de keynote niet mogelijk (maximum 0.6 MBPs downloadsnelheid), en vroeger stond de podcast redelijk snel op de iTunes Store … nu nog altijd niet …

  Weet iemand raad hoe ik die video van ruim 2 uur kan downloaden alvorens op play te klikken ? (nog geen kopie op YouTube gevonden, en Apple lijkt ook nog niet aan te leveren)

  Alvast bedankt,

  Philip

 • Philip

  10 september 2014 om 8:17

  Net gepubliceerd … (On-)geduld wordt beloond :-) nu nog een tiental uurtjes downloaden en dan kijken …

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!