8 november 2016

NieuwsApple Support app gebruiken bij problemen met je Apple producten

Apple Support App logo retina

Heb je problemen met je Apple producten dan vind je uiteraard op appletips al een hoop oplossingen. Mocht dat niet helpen kun je nog altijd Apple Support raadplegen. Dit kon, en nog steeds, altijd via Support-pagina van Apple. Maar vanaf nu is er ook de Apple Support app.

Via de applicatie kun je snel contact opnemen met Apple als je problemen hebt met je iPhone, iPad, Mac, accessoires en meer. Let wel, de Support van Apple is nog steeds niet volledig gratis. Als je apparaat buiten de garantie is kan het zijn dat je voor hulp moet betalen.

Apple Support app downloaden en gebruiken

De applicatie is gratis te downloaden in de iOS App Store, onmiddellijk wordt je aan de hand van je Apple ID ingelogd in de app. In de Support app vind je al je gekoppelde apparaten terug. Tik op een apparaat om de verschillende categorieën te bekijken en oplossingen te vinden voor je probleem. Vrijwel kom je altijd uit om contact te zoeken met Apple. Dit kan telefonisch, via chat of e-mail.

Apple Support app in het nederlands

Wil je liever persoonlijk contact? Dan kun je via de app een Genius Bar afspraak maken in één van de officiële Apple Store winkels. Dit kan via de optie 'Inleveren voor reparatie'. De Apple Support app is handig wanneer je problemen hebt, maar is erg beperkt. Zo is veel informatie niet te bereiken en kun je nauwelijks zoeken. Bovendien is de app alleen bedoeld om in contact te komen met Apple.

Apple Support
Apple SupportCategorie: Utilities
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  105 MB DOWNLOAD GRATIS

Momenteel alleen in Nederland

De applicatie is momenteel alleen te downloaden in Nederland. Wellicht als test om zo in een later stadium wereldwijd uit te rollen. Wanneer de applicatie beschikbaar komt in België en andere landen is dus momenteel nog niet bekend.

Lees ook: Een Genius Bar afspraak maken via de nieuwe support appReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: