3 september 2015

Een Genius Bar afspraak maken

Apple Store app

Het kan voorkomen dat je Apple producten problemen vertonen, hier op appletips vind je veel oplossingen terug voor verschillende problemen met betrekking tot iOS, OS X of hardware. Mocht je nog garantie hebben of Apple kan je probleem oplossen dan kun je een bezoek brengen aan de Genius Bar in een Apple Store.

Voor software-problemen vraagt Apple contact op te nemen via Apple Care, moet er iets gerepareerd worden dan kun je bij de Genius Bar terecht. Sommige reparaties kunnen zelfs ter plekke uitgevoerd worden, hieronder lees je terug hoe je een afspraak maakt bij de Genius Bar.

Een Genius Bar afspraak maken bij problemen met Apple producten

• Open deze webpagina van Apple
• Klik op 'Vraag om hulp'
• Kies het apparaat dat problemen vertoont
• Selecteer een onderwerp
• Vul de gegevens in
• Kies voor 'Ga naar Genius Bar'

Genius bar afspraak maken

Vervolgens kun je in het zoekveld jouw locatie invullen om de dichtstbijzijnde Apple Store te selecteren, kies de Apple Store en log in met je Apple ID. Vervolgens kun je een gewenste dag en uur om een afspraak te maken. Daarna kun je naar de Apple Store gaan op het afgesproken uur, aan de hand van je Apple ID en naam kun je jouw aanmelden en word je geholpen.

genius bar via apple support app

Afspraak maken via de Apple Support app

Naast de support-pagina van Apple kun je ook via de Apple Support applicatie een genius bar afspraak maken. Download de applicatie en log in met je Apple ID. Selecteer het apparaat en zoek naar je probleem. Kies vervolgens voor 'Inleveren voor reparatie' en zoek naar een Apple Store. Meteen kun je een afspraak maken wat gekoppeld is aan je Apple ID.

Apple Support
Apple SupportCategorie: Utilities
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  105 MB DOWNLOAD GRATIS

Lees ook: Apple Support app gebruiken bij problemen met je Apple productenReacties


 • Mike

  3 september 2015 om 20:07

  Het maken van een afspraak in de AppleStore werkt echt super eenvoudig en inmiddels 2 keer gebruikt in Marbella tijdens de lancering van de AppleWatch in Spanje en in Amsterdam tijdens de aankoop. Je kunt dan direct bij binnenkomst in de AppleStore bij een medewerker langs die je doorverwijst naar de juiste medewerker.

 • Marianne

  21 december 2015 om 18:07

  Probeer al de hele middag een afspraak te maken bij de Genius Apple store in Den Haag, maar krijg steeds een ‘ helaas, niet gelukt’ bericht en zie met lede ogen de reserveringsplekjes verdwijnen voor deze week. Wie vertelt mij wat te doen en hier doorheen te komen?

 • B.Kamal

  12 april 2016 om 9:36

  telefoonscherm Kapot

 • Martha Nkun

  16 augustus 2016 om 23:14

  Ik heb problem met me home buttom

 • kallan

  12 oktober 2016 om 17:43

  gaarne een afspraak voor een check voor mijn i[phone 6

 • Wesley Fabry

  12 oktober 2016 om 18:58

  In bovenstaande tip lees je hoe je een afspraak kunt maken

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!