2 mei 2016

MUSICApple TV 4: Extra opties tijdens het afspelen van Muziek

muziek logo

De nieuwe Apple TV 4 beschikt uiteraard over Apple Music, maar ook via thuisdeling kun je jouw muziek benaderen. Navigeer naar de Muziek app en selecteer een nummer, album of artiest om deze af te spelen.

Dankzij Apple Music kun je ook opzoek naar nieuwe muziek en heb je tal van extra mogelijkheden. Zo kun je tijdens het afspelen van muziek extra opties raadplegen zoals het nummer leuk vinden, verwijderen uit je iCloud-muziekbibliotheek, etc. Klik hier om Apple Music te activeren op een Apple TV 4.

Extra Apple Music opties activeren in Muziek

• Open de Muziek applicatie op de Apple TV
• Speel een nummer af
• Druk tijdens het afspelen op het touchpad van de afstandsbediening

Apple Music extra muziek opties activeren

Je krijgt nu een overzicht van het nummer dat wordt afgespeeld inclusief de vorige en volgende nummers. Veeg omhoog op het Touchpad om de drie bolletjes te selecteren, druk op het Touchpad om ze te openen.

De extra opties Apple TV 4

Je hebt nu verschillende mogelijkheden, de opties spreken voor zich op enkele na. Zo kun je via luidsprekeres andere Airplay luidsprekers kiezen om de muziek op af te spelen en kun je via de knop ‘In vind dit nummer fantastisch’ het nummer kenmerken als ‘Favoriet’. Via deze opties kun je zelf het nummer in een afspeellijst zetten.

Lees ook: iCloud-muziekbibliotheek activeren op een Apple TV 4


A post shared by appletips.nl (@appletips.nl) on
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!