1 mei 2016

ScreencastiOS: Slimme postbussen gebruiken in Mail

mail icon iOS

Ben je al op de hoogte van de slimme postbussen in Mail voor iPhone, iPad en iPod Touch? Via deze postbussen kun je snel e-mailberichten groeperen. Zo kun je snel alle ongelezen berichten bekijken, maar ook berichten die bijvoorbeeld bijlagen bevatten.

De slimme postbussen zijn ontzettend handig in gebruik en vooral interessant wie op een dag veel e-mailberichten ontvangt. Zo kun je bijvoorbeeld de slimme postbus 'Vandaag' activeren, die alleen e-mails van die dag toont.

Slimme postbussen activeren in iOS Mail

• Open de Mail applicatie
• Navigeer naar je postbussen overzicht (eerste pagina)
• Tik hier op de knop ‘Wijzig’

Slimme postbussen activeren in iOS Mail

Vervolgens krijg je een overzicht van alle beschikbare (slimme) postbussen. Activeer de postbussen naar keuze die je graag wil activeren door het bolletje voor de postbus te kleuren.

Via de horizontale strepen naast de postbus kun je de postbus slepen naar een andere plek. Vanzelfsprekend kun je ook postbussen deactiveren door het bolletje uit te vinken. Bevestig de aanpassing door op 'Gereed' te tikken. Let wel, slimme postbussen zijn alleen beschikbaar zijn voor iCloud gebruikers.

Lees ook: Alle e-mailberichten in één keer verwijderen in iOS


A post shared by appletips.nl (@appletips.nl) on
Reacties


  • Nick Seamore

    2 mei 2016 om 15:21

    Slimme postbussen zijn voor mij en osx slimme postbussen en niet een paar nietszeggende frutsels wat het leven niet makkelijker maakt. Waarom een zelfde benaming voor iets in iOS wat in osx iets heel anders is?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!