5 augustus 2015

WATCHApple Watch: Bespaar de batterij tijdens een Work-out (archief)

Apple Watch icon voor work-out

Wie intensief sport samen met de Apple Watch heeft vast al gemerkt dat de batterijduur snel afneemt, in ieder geval wanneer de Work-out applicatie gebruikt tijdens de activiteit. Dit is te wijten aan het feit dat de Apple Watch tijdens een Work-out voortdurend je harstslag meet.

Niet slechts enkele keren per minuut, maar hij wordt constant in de gaten te houden. Het is zonde om de Work-out applicatie dan niet te gebruiken, naast je hartslag houdt hij namelijk ook keurig de tijd, afstand, calorieverbranding, etc. bij. Toch kun je de batterij sparen met onderstaande oplossing.

• Open de Apple Watch app op je iPhone
• Tik op het tabblad 'Watch'
• Navigeer naar 'Work-out'

work-out batterij

In de instellingen voor de Work-out applicatie kun je de optie 'Stroombesparing' activeren, wanneer dit actief is zal de Apple Watch je hartslag niet meten om de batterij te besparen. Let wel op dat het calorieverbruik dan minder nauwkeurig wordt geregistreerd omdat dit nauw samenwerkt met je hartslag.

Dit artikel is in ons archief geplaatst en is niet meer van toepassing, Apple heeft besloten deze optie te verwijderen.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!