7 september 2015

WATCHApple Watch: De agenda applicatie gebruiken

Apple Watch icon voor agenda

De Agenda applicatie op de Apple Watch is een minimalistische versie van de gelijknamige applicatie op je iPhone. Op de Apple Watch kun je slechts de activiteiten en afspraken van de komende week bekijken.

Standaard is de lijst weergave actie op de Apple Watch, dit houdt in dat je de activiteiten van de komende week onder elkaar kunt bekijken. Door op een activiteit te tikken kun je meer informatie bekijken over de activiteit zoals begin- en eindtijd, locatie, etc.

agenda app Apple Watch

De lijstweergave is de handigste en makkelijkste weergave op de Apple Watch, mocht je toch een dag gedetailleerd willen bekijken dien je stevig te drukken (Force Touch) op het scherm van je Apple Watch wanneer de Agenda applicatie actief is. Kies dan voor de optie 'Dag', door met je digitale kroon te scrollen kun je de gehele dag bekijken, veeg naar links of rechts om van dag te wisselen.

Door linksboven op 'Vandaag' of de datum te tikken keer je in welke weergave dan ook terug naar het maandoverzicht, hierin ze je alleen de gehele maand terug en kun je snel kijken welke dagen bijvoorbeeld het weekend vullen. Met behulp van Force Touch kun je te allen tijden 'Vandaag' weergeven.Reacties


 • Itshenk

  27 april 2016 om 23:41

  Afspraken kunnen worden toegevoegd en gewijzigd mbv Siri. Als je verder dan een week vooruit wilt weten of je een afspraak hebt, dan vraag je aan Siri: “Heb ik op [datum] een afspraak?” Dan antwoord Siri dat hij slechts een week vooruit kam kijken maar vraagt vervolgens of hij het antwoord via de iPhone kan geven. Als je dat bevestigt dan komt het antwoord vervolgens uit de iPhone.

 • christiaan De Schepper

  20 september 2017 om 11:43

  In de agenda op mijn apple watch blijven afspraken “hangen” die in mijn agenda op iPhone en MacBook reeds verwijderd zijn. Hoe los ik dit op?

 • Wesley Fabry

  20 september 2017 om 12:11

  @christiaan Je kunt de app geforceerd afsluiten https://www.appletips.nl/aw-geforceerd-herstarten-afsluiten/ of de Apple Watch eens herstarten. Dit zal wellicht helpen.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!