30 juli 2015

WATCHApple Watch: Een telefoongesprek starten

Apple Watch icon voor telefoon

In de oude sciencefiction films was het al mogelijk, bellen via je horloge, anno 2015 is dit gewoon realiteit dankzij de Apple Watch. Met behulp van de Watch kun je telefoongesprekken starten, maar ook ontvangen en voeren.

Een telefoongesprek starten is erg eenvoudig, open de telefoon applicatie op je Apple Watch, tik vervolgens op: Favorieten, Recent, Contacten of Voicemail. Het makkelijkste is je favorieten of recente contacten te raadplegen, maar je kan ook zoeken in al je contacten. Tik op het telefoonhoorntje en kies een nummer om te bellen, het gesprek gaat van start.

telefoon op Apple Watch

Het volume kun je aanpassen of het geluid uitschakelen, via de rode knop kun je het gesprek beëindigen. Wil je liever verdergaan op je iPhone? Veeg dan vanaf het toegangsscherm het telefoonicoon omhoog (handoff) of tik na ontgrendelen op de groene statusbalk bovenin je scherm.

Via de telefoon-applicatie op de iPhone kun je bepalen welke contacten als ‘favoriet’ worden bestempeld. Dit doe via het tabblad ‘Favorieten’, tap hier op de plus-knop en voeg je gewenste contacten toe.Reacties


  • Hans

    30 juli 2015 om 11:42

    Je kunt ook Siri vragen te bellen. Gaat ook heel goed.

  • linda

    1 augustus 2015 om 3:07

    Precies, via Siri

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!