15 augustus 2015

WATCHApple Watch: Wijzerplaten verwijderen

Apple Watch icon voor klok

De Apple Watch kun je voorzien van een eigen samengestelde wijzerplaat, dit is het uiterlijk van de klok die standaard getoond wordt bij het activeren van je Apple Watch. De wijzerplaat kun je aanpassen door je Apple Watch te activeren, druk met stevige druk (force touch) op de wijzerplaat tot de optie 'Pas aan’ beschikbaar komt.

Navigeer naar de wijzerplaat die je wilt wijzigen en tik op de knop 'Pas aan' om een wijzerplaat aan te passen. Hoe je de wijzerplaat kun aanpassen lees je terug in dit artikel hier op appletips. Het kan zijn dat je slechts enkele wijzerplaten leuk vindt, dan kun je de overige in het overzicht verwijderen.

wijzerplaten Apple Watch

Open de klok app en en druk je met extra druk (force touch) op het scherm van de Apple Watch. Navigeer nu door naar links of rechts te vegen naar de wijzerplaat die je graag wilt verwijderen.

Veeg vervolgens van onder naar boven over de wijzerplaat die je wilt wissen en tik op de optie 'Verwijder'. De wijzerplaat wordt gewist en kan altijd via de optie 'Nieuw' in het overzicht opnieuw worden aangemaakt.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!