25 augustus 2013

Appletips Dashboard widget 3.0

ATlogo3In deze moderne tijden van apps en push notificaties zou je haast denken dat het Dashboard van je Mac haast is uitgestorven. Toch blijft deze functie in OS X extreem handig wanneer je snel de rekenmachine, het weer of de beurskoersen wilt raadplegen.

Met behulp van de verschillende widgets kun je er een persoonlijke tint aan toevoegen en je eigen belangrijke item in plaatsen. Ook wij van appletips hebben al jaren een handige widget, maar er is nieuws. We hebben deze volledig vernieuwd en is vanaf vandaag hier gratis te downloaden via onze webpagina.

Met behulp van de widget kun je snel en eenvoudig toegang krijgen tot de recente artikels hier op appletips. In het overzicht vind je de titels terug van de tips en overige artikelen en kun je met één druk op de knop snel het desbetreffende artikel openen. Ook alle iFun berichten kun je terugvinden. Uiteraard is er meer!

atwidgetdb

Via de knoppen iCandy en Koopwijzer heb je onmiddellijk toegang tot de desbetreffende pagina's op appletips en uiteraard kun je via de knoppen Google+, Facebook en Twitter op de hoogte blijven van onze sociale media.

De handigste functie bewaren we voor het laatste. Via het zoekveld in de widget kun je namelijk onmiddellijk vanuit het Dashboard zoeken in ons archief. Handig als je snel een artikel of een oplossing op je probleem wilt zoeken! Klik op onderstaande banner om onmiddellijk onze widget te downloaden en te installeren op je Mac.

widgetbanner2

Meer over Dashboard kun je hier terugvinden.Reacties


 • Laurens

  23 augustus 2013 om 11:05

  Leuk! Ga ‘m zeker proberen.

 • MauriceH

  23 augustus 2013 om 13:49

  Aaaaahhhh. Ook voor Windows :) Pleaseeeee

 • Ad

  23 augustus 2013 om 15:58

  Leuke tip! Hij staat er op bij mij!
  Bedankt!

 • Annie

  25 augustus 2013 om 20:02

  Kan deze widget helaas niet downloaden omdat hij afkomstig is van een onbekende ontwikkelaar.Moet dan wat veranderen aan de instellingen en dat doe ik liever niet.

 • Wesley Fabry

  25 augustus 2013 om 20:05

  Annie, ik denk dat je ons wel kunt vertrouwen.. En met behulp van deze tip kun je hem instaleren zonder je instellingen aan te passen: http://www.appletips.nl/10-8-niet-gecertificeerde-applicaties-installeren/

 • Tony

  28 augustus 2013 om 10:12

  Onmisbaar. Ik maak veel gebruik van om snel op de hoogte zijn.

Een reactie toevoegen: