7 juni 2016

ScreencastInstagram: Meldingen ontvangen wanneer iemand een foto plaatst

Nieuw instagram logo

Wie veel gebruikmaakt van Instagram heeft ongetwijfeld enkele favoriete gebruikers. Wil je op de hoogte blijven van alle foto’s en video's die een gebruiker plaatst dan kun je ervoor kiezen om meldingen in te schakelen.

Dit houdt in, telkens wanneer deze persoon een foto of video plaatst zal jij een notificatie (melding) ontvangen. Op deze manier mis je nooit iets van je favoriete artiest, volger of vrienden. Ook appletips heeft een Instagram account, meer info hierover lees je onderaan dit artikel terug.

Berichtmeldingen activeren voor Instagram gebruikers

• Open Instagram
• Navigeer naar de persoon waarbij je deze dienst wilt inschakelen
• Open het overzicht van zijn of haar account
• Tik bovenin de knoppenbalk op de drie bolletjes
• Kies in het pop-up menu voor de optie 'Berichtmeldingen inschakelen'

Berichtenmeldingen voor instagram inschakelen

Vanaf nu krijg je meldingen (in het berichtencentrum en het activiteit overzicht in Instagram) wanneer deze persoon een nieuwe foto plaatst, je kan dit uiteraard voor meerdere personen toepassen. Wil je het ongedaan maken dan moet je nogmaals op de bolletjes tikken in het overzicht en dan kiezen voor 'Berichtmeldingen uitschakelen'.

Notificaties (pushmeldingen) kun je beheren door Instagram te openen, tik in de navigatiebalk op 'Ik' (mannetje) en vervolgens op het tandwiel bovenin je overzicht. Selecteer hier 'Instellingen voor pushmeldingen' om ze te beheren. Krijg je geen meldingen? Controleer dan als je bij Instellingen (iOS) ▸ Berichtgeving, Instagram hebt geactiveerd (sta berichtgeving toe).

Instagram
InstagramApple Watch app
Categorie: Photo & Video, Social Networking
Ontwikkelaar: Instagram, Inc.
iPad & iPhone  12+  130 MB DOWNLOAD GRATIS

Appletips op Instagram

Ook appletips heeft een eigen Instagram account, iedere dag posten we een fantastische videotip (miniscreencast) met betrekking tot iOS, OS X of tvOS. Klik hier om de appletips te volgen op Instagram.


A post shared by appletips.nl (@appletips.nl) on


Geupdate artikel i.v.m. videoReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!