27 april 2013

Bescherm je Mac met Bitdefender ($20 korting)

bitdefender-logoNog steeds is OS X het meest betrouwbare en veiligste besturingssysteem op de markt, toch kan deze ook aangevallen worden door virussen, malware, enzovoorts. Onder het motto voorkomen is beter dan genezen, kan het verstandig zijn om een antivirus programma te installeren op je Mac.

Er zijn tal van antivirus programma's voor de Mac op de markt, momenteel is er een interessante aanbieding voor Bitdefender Antivirus. Deze applicatie beschermt je Mac tegen virussen, spyware en pogingen tot gegevens- en identiteitsdiefstal. Verschillende malen is Bitdefender in 2012 en 2013 door testlabs als AV-TEST, AV-Comparatives en PC Mag uitgeroepen tot de beste anti-virus software.

Goede beveiliging

Met behulp van virtuele gedragsafhankelijke detectie en cloudservices kan Bitdefender de nieuwste online bedreigingen automatisch blokkeren op je Mac, zelfs als deze nog niet door andere beveiligingsproducten zijn opgemerkt. Dit alles gebeurd op de achtergrond zonder dat dit merkbaar is tijdens het werken op je Mac.

Totale privacy

In principe wordt de privacy van iedereen tegenwoordig bedreigd, alle online activiteiten op het internet kunnen hiervan het doelwit zijn. Bitdefender beschermt je tegen online bedreigingen en beveiligt je privacy en gegevens met gespecialiseerde modules en functies.

Bitdefender-Virus-Scanner-scr2

Sociaal netwerken

Je vertrouwt uiteraard je online vrienden en kennissen. Maar kun je ook hun computers vertrouwen? Bescherm jezelf en je vrienden tegen online bedreigingen die misbruik maken van het vertrouwen dat je met anderen hebt opgebouwd. Denk maar aan de rare e-mail of direct messages op je Twitter account.

Bitdefender Autopilot

Bitdefender Autopilot verschaft een probleemloze ervaring door optimale beslissingen over de veiligheid te nemen zonder dat jij dit moet bevestigen. Dit betekent dat Bitdefender je niet voortdurend zal lastig vallen met pop-ups of waarschuwingen.

Features:

• Beschermt tegen de nieuwste malware, virussen en spyware
• Gebruik het Dock icon om toegang te krijgen tot de meest voorkomende taken of sleep bestanden erop voor een snelle scan
• Beveiligt online aankopen en banktransacties
• Voorkomt identiteitsdiefstal
• Filtert de koppelingen die op sociale netwerken worden vermeld
• Waarschuwt op voorhand tegen risicovolle websites
• Vereist OS X 10.5 of hoger en 400MB vrije ruimte op je hard disk

Tot en met 30 april 2013 kun je het complete Bitdefender Antivirus programma downloaden met een korting van $20, waardoor je maar slechts $39 (€ 30) hoeft te betalen. Klik hier voor de actie en meer uitleg over Bitdefender.

Meer tips over applicaties kun je hier terugvinden.


 • Hans Hinssen

  27 april 2013 om 10:54

  Dit lijkt wel een nachtelijke reclame op een wazig TV kanaal! Nog even en we horen zacht op de achtergrond het orginele engelse geluidskanaal

 • Seppchen

  27 april 2013 om 12:06

  Mijn Mac Pro ( 12 Core Xeon – 64 GB RAM) is veel te snel. Ik zal ding dan maar eens installeren om die Mac Pro op een fatsoenlijke snelheid te laten lopen.

 • Robin van den Berg

  27 april 2013 om 13:11

  Krijgen we er dan gelijk gratis MacKeeper bij?

 • willem

  27 april 2013 om 14:30

  Lachen, probeerde het aan te schaffen. Veranderd je toetsenbord-aanslagen en kan je zelfs niet eens je naam correct invullen.

 • Erik

  27 april 2013 om 16:30

  Heb Bitdefender aangeschaft. Vond een paar Trojans in Maildownload. Konden niet worden verwijderd door Bitdefender. Maar wel door ze in de prullenbak te gooien en die veilig te legen. Nu schoon.

 • Ad

  27 april 2013 om 16:43

  Door wie is Bitdefender uitgeroepen tot de beste anti-virus software?Do NOT follow this link or you will be banned from the site!