28 november 2015

NieuwsKorting op verschillende Apple producten tijdens Black Friday! (archief)

Black Friday

Black Friday 2016 komt er weer aan! Klik hier om alle aanbiedingen te bekijken voor de Black Friday actie van 25 november 2016. Volg ons voor nog meer aanbiedingen, tips, nieuws en meer!

Je kunt ons op verschillende manieren volgen, het eenvoudigste is dagelijks onze website bezoeken. Verder kun je ons volgen op Twitter, Facebook en Google+ of accepteer onze Safari push notificaties.

Let op! Onderstaand bericht is verlopen en was de Black Friday Actie van 2015, klik hier om de editie van dit jaar te bekijken.

Bericht Black Friday 2015

Helaas ook dit jaar geen Black Friday aanbiedingen van Apple zelf, maar gelukkig zijn er wel een hoop andere websites, webshops, winkels en apps die mooie kortingen geven op deze bijzondere dag. Wij hebben een handig overzicht gemaakt!

Afgelopen donderdag was het Thanksgiving Day, met een maag vol van de kalkoen gaan vandaag veel Amerikanen naar de winkels om te starten met hun kerstinkopen. Ideaal, want vandaag is het Black Friday. Op deze dag houden bijna alle winkels in Amerika, maar tegenwoordig ook in Nederland en België een weekend durende uitverkoop waarbij vele producten worden aangeboden met mooie kortingen.

BlackFridayBanner

Zoals we al eerder hebben gemeld doet Apple niet mee aan dit feestje, maar gelukkig wel een aantal andere webwinkels hier in Nederland. Hier kun je Apple, maar ook andere interessante producten kopen met een mooie korting. Hieronder vind je een overzicht van de beste Black Friday aanbiedingen!

Het beste is de producten online te kopen in plaats van de winkel! Dit heeft als voordeel dat je weet of het product op voorraad is want in de winkels geldt op=op. Daarnaast steun je appletips door te kopen via onze links, het kost jouw niets extra's

Korting op Macs, iPads, iPhones en andere (Apple) producten

Bezoek hiervoor de websites van:
Centralpoint.nl (veel korting op veel Apple producten, zelfs iPad Pro!)
Media Markt (Macbook Air, iPhone 5s, Beats en iPad Air)
BCC (Verschillende interessante aanbiedingen)
Wehkamp (Korting op iMac Retina en nog veel meer)
Redcoon.nl Alleen 21/11 (Beats koptelefoon, Pioneer en meer!)
Switch (België)

Zit er geen aanbieding voor jou bij of voor jouw product?
Check dan de appletips koopwijzer, hier vind je altijd de laagste prijs!

Black Friday Deals logo

Overige interessante aanbiedingen

• Naar verluid heeft bol.com ook enkele interessante aanbiedingen, ontdek ze hier
Fonq.nl €10 korting met de kortingscode 'FRIDAYES27'
Black Friday bundel met 10 Mac Apps nu met 92% korting
MacX DVD Ripper Pro met 50% korting (kortingscode BLACKFRIDAY)
MacX Video Converter Pro met 50% korting (kortingscode BLACKFRIDAY)
MacX Black Friday Gift Pack met 50% korting (kortingscode BLACKFRIDAY)

iOS, Apple Watch en OS X Applicatie uit de Mac App Store

Naast mooie aanbiedingen voor iMacs, iPads en andere producten, zijn zijn er vandaag ook veel iOS en OS X applicaties gratis of afgeprijsd te downloaden in de App Store. Deze lijst wordt gedurende de hele dag aangevuld.

Bekijk alle iOS App Store aanbiedingen
Bekijk alle Mac App Store aanbiedingen
Bekijk alle Apple Watch app aanbiedingen

Houd deze pagina goed in de gaten want we voegen nieuwe acties toe zodra deze bekend zijn. Heb jij een leuke actie gezien? Laat deze dan achter in de reacties of mail ons via het tip-formulier.

Origineel artikel 27/11/15 00.01 uur, toevoeging van nieuwe acties om 00.20 uur, 06.36 uur, 07.08 uur, 9.10 uur en zaterdag 28/11 10.20 uur


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.