7 juni 2013

De Google Chrome Webstore gebruiken

chrome iconGoogle Chome is de webbrowser van Google die steeds meer en meer mensen beginnen te gebruiken. Uiteraard heeft deze, net zoals Safari of Firefox, zijn voor en nadelen. We gaan deze niet opsommen, maar wel een leuke, handige functie bespreken in Chrome.

Zo is het mogelijk om applicaties en snelkoppelingen te installeren. Denk hierbij aan Twitter, Facebook, RSS feeds, games en andere widgets. Al deze applicaties zijn ondergebracht in een handig overzicht genaamd 'Chrome Webstore'.

Met behulp van je Google account kun je deze applicatie downloaden en gebruiken. Als voorbeeld nemen we het leuke spelletje 'Cut The Rope'. Deze kun je terugvinden in de Games-categorie in de Chrome Webstore. Log in met je Google Account en klik vervolgens op de knopt 'Toev. aan Chrome'. Vervolgens kun je de applicatie raadplegen in de lege tabbladen van Chrome via de knop 'Applicaties'.

chormestore

Uiteraard kun je het spel spelen in de webbrowser, dit werkt soepel en is kwalitatief goed. Ook is er een iCloud-app terug te vinden in de 'Chrome Webstore', dit is niet meer dan een snelkoppeling naar de home-pagina van iCloud.com. Daarnaast kun je ook allerlei handige extensies bekijken en toevoegen aan Chrome via deze webstore.

Meer tips over Google kun je hier terugvinden.Reacties


  • Pieter Rigter

    20 april 2014 om 20:03

    Probeer de webstore van Chrome te bereiken, krijg een melding op mijn IPad Air dat deze dit niet niet ondersteund. Wil chromecast gebruiken deze app lukt maar de extra Google castapp niet. Kan iemand mij helpen?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!