1 november 2013

NieuwsDe iPad Air is vanaf nu te bestellen (klik hier voor meer informatie)

ipad air retinaVanaf vandaag is de iPad Air te koop in de Online Apple Store, de officiële Apple Store in Amsterdam en bij verschillende Apple Premium Resellers. De iPad mini met Retina scherm volgt later deze maand.

De iPad Air wordt verkocht in twee verschillende kleuren wit/zilver en zwart/space gray. De keuze van opslagcapaciteit is nog steeds 16, 32, 64 en 128 GB. Samen met de iPad Air heeft Apple ook een vernieuwde smart-cover en Smart-case beschikbaar gesteld die uiteraard aansluit op de nieuwe afmetingen van de iPad, de bevestiging is ongewijzigd gebleven.

De iPad Air kan vanaf € 479 worden aangeschaft, uiteraard kan er nog steeds gekozen worden voor een Wi-fi only uitvoering of met 4G functie. Klik hier om gelijk een Smart-cover of Smart-case te bestellen.

besteipadair

De iPad Air kan naast de (Online) Apple Store, ook aangeschaft worden bij verschillende andere winkels waaronder Media Markt, BCC, Saturn, Dixons, Centralpoint , enzovoorts.

De iPad Air is door Apple volledige vernieuwd en heeft een verbeterd design gekregen. Net zoals bij de iPad mini is de behuizing rondom het scherm verkleind zodat de iPad kleiner, lichter en dunner is dan zijn voorgangers. Desondanks is de iPad Air kleiner dan de vorige iPad maar heeft deze nog steeds een 9,7 inch Retina-scherm. De nieuwe iPad Air is slechts 7,5mm dik en weegt 469 gram.

ipadair3

De nieuwe iPad is opmerkelijk sneller geworden dan zijn voorgangers. Net zoals bij de iPhone 5s beschikt ook de iPad Air een 64-bit processor (A7 processor) die aanzienlijk meer rekenkracht levert. Dankzij de nieuwe processor wordt batterijduur van de iPad vergroot en worden er betere performance en graphics neergezet. Nieuw in de iPad Air is de Motion coprocessor (M7), deze verzameld alle data van de accelerometer, kompas en gyroscoop. De iPad Air is ook voorzien van een HD-FaceTime camera en een vernieuwde iSight-camera.

Meer over iPad Air kun je hier terugvinden.Reacties


 • Stefano

  1 november 2013 om 9:43

  iPad Air 32GB silver en een smart cover besteld. Levering is morgen.
  Kan niet wachten.

 • d.ali

  6 november 2013 om 22:01

  Ik heb hem!!!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!