22 september 2012

iOS 6De iPhone 5 (iOS 6) handleiding downloaden

Op de Apple.com website is het vanaf nu mogelijk om de iPhone 5 handleiding te downloaden. De iOS 6 handleiding is zeer compleet, beschrijft bijna alle functies en bestaat uit meer dan 156 pagina’s.

Vreemd genoeg wordt de handleiding momenteel nog niet aangeboden in de iBook Store. Dankzij het PDF formaat kun je deze op je Mac eenvoudig openen met voorvertoning en daarna gelijk alle aanwijzingen op je iPhone uitproberen.

Wanneer je de onderstaande link opent op je iPhone krijg je de mogelijkheid om het PDF bestand te openen in de iBooks applicatie. Tap op een willekeurige plaats in het document, rechtsboven verschijnt er de knop ‘Open in iBooks’. De handleiding wordt nu automatisch toegevoegd aan de PDF boekenkast in de iBooks applicatie.

Voorlopig is de handleiding alleen nog maar in het engels te downloaden, wanneer je de nederlandstalige versie kunt downloaden is nog niet bekend. De iPhone 5 handleiding voor iOS 6 is een aanrader voor iedere iPhone bezitter!

Download de handleiding via: http://manuals.info.apple.com

iBooks
iBooksCategorie: Books, Reference
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  1 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


 • Simon

  23 september 2012 om 0:28

  Het lukt niet het te downloaden naar iBooks de keuze komt niet in zicht en ook niet vanuit geopend in Safari. Kies ik Goodreader dan kont hij daar ook niet in, heel vreemd.

 • Simon

  23 september 2012 om 1:52

  Nu even later is hij wel vanuit iBooks zelf op te zoeken en te diwnloaden. Vanuit AppleTips en Safari lukte het naar de meeste Apps niet, alleen naar pdf expert, GoodReader en PhoneDrive en DocsToGo pakte hem niet.

 • macboekje

  23 september 2012 om 4:55

  In een eerdere tip las ik dat in iOS6 het mogelijk zou worden de volgorde van mailaccounts aan te passen. In deze handleiding heb ik ernaar gezocht, maar ik heb niets kunnen vinden. Weet iemand hoe dat moet/kan?

 • RK

  23 september 2012 om 13:40

  Volgorde van mailaccounts kan gewijzigd worden door in het overzicht van de verschillende account in het mailprogramma op ‘wijzig’ te drukken en dan de account te verslepen.

 • macboekje

  23 september 2012 om 16:54

  Veel dank, RK. Ik had bij de instellingen gekeken. Die knop Wijzigen was me ontgaan.

 • RK

  23 september 2012 om 20:42

  Graag gedaan macboekje

 • Iphoney

  18 maart 2013 om 6:34

  Hij is inderdaad gelukkig tegenwoordig ook in het Nederlands te vinden ook voor de oudere versie’s staan ze nog online vanaf de Iphone 3 t/m de 5 met de iOS 6 sofware. Voor een compleet overzicht met alle handleidingen kun je evt hier vinden: www.http://leeftechblog.blogspot.com/2013/03/handleiding-iphone.html

Een reactie toevoegen: