30 juli 2010

NieuwsDe lancering van de beperkte voorraad iPhone 4’s

Vandaag is het dan eindelijk zover, de iPhone 4 wordt gelanceerd in Nederland en België. Ik hoop dat iedereen (met of zonder reservering) die uren bij een T-Mobile vestiging voor de deur heeft gestaan een iPhone 4 heeft kunnen bemachtigen maar ik vrees dat vele iPhone-fans teleurgesteld naar huis zijn gestuurd door de exclusieve iPhone leverancier.

De ontzettend chaotische voorinschrijving iPhone 4 procedure van T-Mobile voorspelt weinig goeds. Er zijn bevestigingen verstuurd terwijl de orders helemaal niet bekend zijn bij T-Mobile. Tevens heeft een groot aantal voorinschrijvers tot vandaag geen bevestiging ontvangen van de provider.

Ik vraag me af hoe het kan dat een groot bedrijf als T-Mobile zo onprofessioneel met zijn klanten kan omgaan. De lancering van een nieuwe iPhone eind juli was al twee jaar geleden al bekend bij T-Mobile, waarom geen fatsoenlijke website waar klanten hun keuze kunnen maken en de status kunnen monitoren?

Nu hebben we te maken met een telefonische helpdesk en een twitter-webcare account die elkaar op meerdere punten tegenspreken.

Persoonlijk vind ik het jammer dat T-Mobile het alleenrecht heeft op de iPhone 4 anders zou ik zeer zeker zijn overgestapt naar een andere provider.

Je kan je aanmelden voor een iPhone 4 via deze link: Voorinschrijving iPhone 4

De geschatte levertijd van de iPhone 4 is op dit moment 8 à 10 weken iets waar T-Mobile waarschijnlijk niets aan kan doen.

Om het leed iets te verzachten vind je hieronder een mooie iPhone 4 Disassembly video gemaakt door TechRestore.

httpv://www.youtube.com/watch?v=YkcLLI6Yv8IReacties


 • Oliver

  30 juli 2010 om 8:32

  Ik had me vooringeschreven voor de iPhone 4 32 GB White. Kreeg ik gister een telefoontje dat ze een zwarte 32 GB klaar hadden liggen, omdat de witte voorlopig niet leverbaar is. Toch met pijn in mijn hart gezegd dat ik wacht op de witte. Nu toch beetje jaloers op de mensen die de zwarte wel krijgen vandaag, helemaal omdat mijn 3G nog steeds bij de reparatie ligt.

 • Dirkuijt

  30 juli 2010 om 8:48

  Beetje hetzelfde als Oliver. Gebeld dat de witte iP4 pas rond december leverbaar is (!?!) en of ik wilde switchen naar een zwarte, dan duurt het máár 8-10 weken… Zucht…

  Grote Tmobile #fail inderdaad, maar ons brave burgers kunnen alleen maar klagen op fora en sites als deze, en verder wachten tot onze iP4 in de bus ligt…

  Gelukkig ligt mijn 3Gs niét bij de reparateur (sorry Oliver…)!

 • Edgar

  30 juli 2010 om 8:48

  Hoe is het trouwens inmiddels in Frankrijk? Is de iPhone 4 daar in de store nu goed verkrijgbaar, of moet je die wel gereserveerd hebben?

 • Herman

  30 juli 2010 om 10:19

  Heb 6 weken geleden een iphone4 gereserveerd bij T mobile, voor een witte 32 gb voorkeur zwart was ook goed. Ik zou hem zeker krijgen want ik was de 6de aanvrager. Kom van KPN [ al 15 jaar nooit problemen gehad] dus werd er een nummer behoud aan gevraagd.
  Maar heellaas was er vanmorgen zijn er alleen 16 gb binnen gekomen en die ware allemaal voorzien. Ze konden ook niet zeggen wanneer er weer binnen kwamen kan goed 10 weken duren.
  Kon gelukkig m,n nummerbehoud terug draaien bij mijn vertrouwde KPN.
  Wat een zooi bij apple en T mobile pfffff

 • Oliver

  30 juli 2010 om 15:59

  Ik heb verzekering gebeld, en nu blijkt mijn 3G niet te repareren te zien, dus krijg een 3GS. Heel leuk, lief en aardig, alleen de 3GS bestellen gaat lang duren. Dus ik ben aan het wachten op een iPhone 4 en een 3GS en dat terwijl ik hier nog met een flut nokia zit. Mensen mensen, laat het opschieten!

 • Louis vD

  31 juli 2010 om 9:45

  Online gereserveerd. Mailtje ontvangen met bevestiging van voorinschrijving en dat ik hem zou krijgen als verlenging mogelijk was en geen betalingsachterstand. Daarna niks meer gehoord. En er is geen achterstand en mijn abo verloopt op 8 augustus, dus die voldoet ook. Inderdaad weinig professioneel om gewoon niks meer te laten horen.

 • CL

  1 augustus 2010 om 19:14

  Zelf via de telefoon gereserveerd (de 20e om ca 12.30 uur). Enkele dagen later lag de micros sim al in de bus…. Hoop dat de iphone zelf ook niet zo lang laat wachten.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!