7 november 2012

iOS 6De Nederlandse iPad Mini handleiding downloaden

Op de Apple.com website is het mogelijk om de Nederlandstalige handleiding voor de iPad Mini en iPad te downloaden. De iOS 6 handleiding is zeer compleet, beschrijft bijna alle functies van de iPad en iOS en bestaat uit meer dan 150 pagina's.

De handleiding wordt op de website aangeboden in PDF-formaat, dit heeft als voordeel dat je deze op je Mac eenvoudig kunt openen met de Voorvertoning applicatie en daarna gelijk alle aanwijzingen op je iPad kunt uitproberen. Daarnaast is het ook mogelijk de handleiding te downloaden in de iBook Store als ePub, helaas is deze alleen in het Engels beschikbaar.

Uiteraard is het ook mogelijk het PDF-bestand te openen in iBooks, open hiervoor onderstaande link op je iPad. Tap vervolgens op een willekeurige plaats in het document, rechtsboven verschijnt nu de knop 'Open in iBooks'. De handleiding wordt nu automatisch toegevoegd aan de PDF boekenkast in de iBooks app.

De Nederlandse iPad (Mini) handleiding voor iOS 6 is een aanrader voor iedere iPad bezitter!

http://manuals.info.apple.com/nl_NL/ipad_gebruikershandleiding.pdf

Via onderstaande link kun je de Engelstalige handleiding downloaden in de iBook Store:


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App StoreReacties


 • Klaske Wijkstra

  30 december 2013 om 11:11

  Geacht Apple team,

  Kan ik op mijn nieuwe ipad mini retina iOS 6 downloaden? Ik heb veel liever het design en het besturingssysteem en de iconen van iOS 6, maar er zit nu iOS 7 op.
  Weet u een manier om het te veranderen?
  Vriendelijke groet,
  Klaske Wijkstra

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!