28 juli 2009

De nieuwe OS X Snow Leopard 10.6 wallpapers

snow-leopard-wps

In de eerder deze week vrijgegeven beta versie van OS X Snow Leopard 10.6 (Build 10A421) heeft Apple een groot aantal nieuwe wallpapers toegevoegd. Enkele tientallen nieuwe wallpapers zijn toegevoegd nadat eerder een nieuwe versie van de aurora wallpaper verscheen in een eerdere build.

Onder de nieuwe wallpapers bevinden zich nu ook echte kunst, zo zijn onder andere de schilderijen Starry Night (Van Gogh), Lilies (Monet) en Nighthawks (Edward Hopper) toegevoegd. Natuurlijk zijn er ook weer de nodige rustgevende 'natuur'-wallpapers toegevoegd, met hoe kan het ook anders een Snow Leopard in de hoofdrol.

Persoonlijk vind ik dat niet alle wallpapers geschikt zijn als achtergrond voor mijn bureaublad, sommige wallpapers horen gewoon in een lijst aan de muur te hangen.

Wanneer je in het bezit wilt komen van de nieuwe wallpapers maar niet kan wachten totdat Snow Leopard in het najaar wordt vijgegeven, dan kan je de nieuwe wallpapers downloaden op de website van uneasysilence:

http://bit.ly/3HcTl

snowleopard-wallpapersReacties


 • Marijn

  28 juli 2009 om 16:39

  Voor de volledige package met ALLE wallpapers
  ga naar
  http://s.worldofapple.com/sl10a421_desktops_288.zip

 • Think_Beyond

  28 juli 2009 om 17:13

  De nieuwe default vind ik echt een stuk mooier. Op zich is het lelijk, maar straalt toch iets moois uit. (duidelijk he?)

  http://uneasysilence.com/media/2009/07/DefaultDesktop.jpg

 • Robert

  28 juli 2009 om 21:55

  Ze zij leuk, maar hoop dat de update echt stukken sneller wordt dan leopard.

 • Ottovelo

  28 juli 2009 om 22:57

  Ik herken de sneeuwluipaard-foto die de laatste BBC wildlife photographer award heeft gewonnen. (3de laatste, met de sterrenhemel er achter)

 • Ino

  30 juli 2009 om 23:49

  Het is echt een geweldig besturingssysteem. Het enige nadeel vind ik dat je niet meer twee keer op de balk bovenaan kan klikken om een venster naar het dock te minimaliseren. Dat moeten ze echt weer instellen.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!