9 augustus 2015

NieuwsDownload gratis de Green Kitchen app (via de Apple Store app)

Apple Store app

Nu het zomer is heb je geen zin om zwaar te tafelen, al snel wordt de barbecue uit de schuur gehaald om een hoop vlees te bakken, maar dat moet niet altijd zo zijn (klik hier). Wie geen zin heeft in barbecue, maar toch lekker licht en gezond wilt eten kan de app 'Green kitchen' downloaden, deze is op dit moment gratis via de Apple Store applicatie.

In de app staat gezond en vegetarisch eten centraal, en kun je zoeken in de verschillende recepten. Green Kitchen is te koop in de iOS App Store voor € 4,99 maar is nu tijdelijk gratis via de officiële Apple Store applicatie.

Download de Apple Store applicatie. Open de applicatie en tik op 'Stores' in de navigatiebalk. Scroll naar beneden tot je de Green Kitchen applicatie ziet verschijnen, zo niet veeg van rechts naar links over de afbeeldingen onder 'One to One' tot de app verschijnt, tik vervolgens op de app en daarna op 'Download nu gratis'.

green kitchen app

Onmiddellijk word je naar de App Store gebracht, log in met je Apple ID, daarna zal er een code ingeruild worden zodat je de applicatie gratis kunt downloaden. Green Kitchen is alleen via de Apple Store applicatie gratis te downloaden tot en met 11 augustus 2015.

gratis green kitchen app

Green Kitchen
Green KitchenApple Watch app
Categorie: Food & Drink, Lifestyle
Ontwikkelaar: Amazing Applications AB
iPad & iPhone  4+  345 MB DOWNLOAD  € 4.49

Voorheen konden Belgen dit soort applicaties niet gratis downloaden omdat de officiële Apple Store applicatie niet in België beschikbaar was, dit is sinds kort verleden tijd, in België kan nu de Apple Store applicatie gedownload en gebruikt worden.

Apple Store
Apple StoreApple Watch app
Categorie: Shopping, Lifestyle
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  71 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


 • Fred

  9 augustus 2015 om 10:36

  Hallo Wesley, je tips zijn altijd weer super vriend. Kijk eigenlijk iedere dag wel even op jou app. Hoop dat je nog lang door gaat hiermee. Even over dit artikel. Ik kan niet verder naar beneden scrollen dan One to One. Doe ik iets verkeerd? Sportieve groet, Fred.

 • Wesley Fabry

  9 augustus 2015 om 11:49

  Dank je wel, onder one to one staan foto’s, hier moet je vegen om de app te kunnen downloaden op bovenstaande wijze.. Of heb je totaal niets onder one to one staan? Op de iPad vind je het terug in het tabblad ‘stores’

 • Fred

  9 augustus 2015 om 14:11

  Gelukt maar dan wel op de iPhone van me meisje. Daar stond hij er wel. In ieder geval bedankt nogmaals.

 • andre

  12 augustus 2015 om 8:57

  Bij mijn Iphone6 staat ‘ontdek’ op de plaats waar op de schermafdruk ‘stores’ staat?

 • Wesley Fabry

  12 augustus 2015 om 9:05

  Green Kitchen is momenteel niet meer gratis te downloaden, vanaf nu kun je AirPano Travel Book gratis downloaden

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!