10 augustus 2015

WATCHApple Watch: Snel antwoorden op een bericht

Apple Watch icon voor berichten

Wanneer je een iMessage of SMS ontvangt zal hiervan een melding verschijnen op je Apple Watch. Wanneer je jouw pols optilt zal je eerst het berichten icoon zien, daarna zal het bericht automatisch worden geopend en kun je deze lezen Door naar beneden te scrollen (vinger of digitale kroon) kun je op de knop 'Antwoord' tikken.

Je hebt de mogelijkheid om dat een standaardantwoord te kiezen of te antwoorden met een emoticon, uiteraard kun je ook de tekst dicteren door op het microfoon-icoon te tikken. Deze optie zal je gesproken tekst als audio- of tekstbericht versturen.

berichten antwoorden Apple Watch

Antwoord je niet onmiddellijk dan kun je de melding raadplegen in het berichtencentrum, activeer je Watch door je pols op te tillen of te tikken op het scherm. Veeg (vanuit de wijzerplaat) met één vinger vanaf de bovenkant van het scherm omlaag om het berichtencentrum te openen. Tik op het bericht en antwoord zoals we hierboven hebben besproken.

Daarnaast kun je ook antwoorden via de berichten applicatie zelf, navigeer naar de app en tik op het gesprek, scroll naar beneden en selecteer de optie 'Antwoord' en pas bovenstaande procedure toe.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!