6 augustus 2013

Windows virtueel installeren op je Mac met Parallels 8 (update)

parallels8Op onze iDeals-pagina vind je regelmatig leuke en interessante aanbiedingen terug waarmee je verschillende accessoires, software en andere producten kunt aanschaffen met een mooie korting. Onlangs kon je nog de ‘Zomer Mac Bundel‘ kunnen aanschaffen met 10 super applicaties voor de Mac.

In deze bundel zat de populaire 'Parallels Desktop 8' applicatie downloaden waarmee je eenvoudig windows applicaties kunt draaien op je Mac. Mocht je toevallig in deze periode op vakantie zijn geweest of heb je de deal gemist is er goed nieuws. Je kunt namelijk tijdelijk Parallels aanschaffen met een mooie korting, daarnaast krijg je er ook nog de 'DaisyDisk' applicatie bij.

Parallels Desktop 8 (Mac)

Wanneer je in het bezit bent van een Mac dan heb je misschien niet onmiddellijk de behoefte om Windows te installeren op je Mac, maar soms is dit wel noodzakelijk. Misschien heb je via je werk, school of andere instanties software ontvangen die alleen maar op een Windows computer kunnen draaien. Met behulp van Parallels kun je virtueel Windows draaien op je Mac zonder dat OS X hier last van heeft. Bekijk onderstaande video ter verduidelijking van deze extreem handige applicatie.

DaisyDisk

Met behulp van de DaisyDisk applicatie kun je eenvoudig je gehele harde schijf of andere externe harde schijven scannen. Hierdoor worden automatisch verschillende gegevens gegenereerd waarmee je aan de slag kunt. Zo kun je snel grootte bestanden opsporen en deze eventueel verwijderen om meer ruimte vrij te maken. Op deze manier kun je doelgerichter je harde schijf beheren en wordt het mogelijk om onmiddellijk te zien hoeveel ruimte je foto's, muziek, etc inneemt.

De Parallels 8 Mini Bundel kan hier tijdelijk worden aangeschaft voor $44,99 of check onze iDeals-pagina voor deze of andere aanbiedingen voor verschillende Apple Producten.

Let op! Helaas is de aanbieding afgelopen nacht gewijzigd en is deze alleen geldig voor Parallels 6 gebruikers, de aanbieding betreft dus een upgrade licentie!Reacties


 • Mocassin

  10 augustus 2013 om 12:23

  Hebben ze ooit al gehoord bij Parallels dat Microsoft Office ook native onder OS X beschikbaar is?

 • Anneleen

  10 augustus 2013 om 13:10

  Oppassen met die Parallels 8 Mini Bundle !

  “Please note: This is an upgrade ONLY. Users must have Parallels 6 for Mac or higher in order to activate the software.”

  Jammer…

 • Wesley Fabry

  10 augustus 2013 om 13:30

  He anneleen, bedankt voor het melden. Helaas is deze aanbieding zonder ons medeweten gewijzigd.. We hebben het artikel aangepast.

 • Timosha

  10 augustus 2013 om 13:51

  @Mocassin

  Wat heeft een Windows virtualisatie te maken met Microsoft Office. Bovendien is Microsoft Office 2011 for Mac maar beperkt compatibel met MS Office 2010/2013.

  Complexe documenten met een TOC, voetnoten en bibliografie aangemaakt in MS Office 2010/2013 worden door MS Office 2011 for Mac compleet vernaggeld.

 • Anneleen

  10 augustus 2013 om 14:10

  @ Wesley

  Graag gedaan ;-)

 • Maurice

  10 augustus 2013 om 20:11

  Persoonlijk vind ik het belachelijk dat ze mensen dwingen te upgraden naar 8 terwijl ik braaf een licentie voor 7 heb gekocht. VOlgens mij kan de aanpassing die ze moeten doen voor het werkzaam te krijgen onder 10.9 nooit al te ingewikkeld zijn.

 • Ricardo

  25 oktober 2013 om 10:29

  Weet iemand wat het verschil is tussen de ‘student’ versie en de ‘standaard’ versie van Parallels? Ik kom in aanmerking voor de student versie maar ik ben bang dat deze versie beperkt is of functionaliteiten mist. Ik kan daar niets over vinden op het internet.

 • Toon

  14 december 2013 om 13:23

  @Maurice:
  Dat was voor mij ook de reden dat ik van Parallels ben afgestapt, en nu alles met (het overigens gratis) VirtualBox doe. Ik ben daar zeer over te spreken, en ik hoef niet meer terug naar VMWare of Parallels voor de weinige dingen die ik nog in Windows wil doen (websites testen/bekijken onder IE6 t/m 11).
  Daar komt bij dat VirtualBox ook veel sneller is dan bijvoorbeeld Parallels.
  Probeer het maar eens: https://www.virtualbox.org

 • Riet

  29 december 2013 om 10:15

  Kan iemand mij helpen? Ik heb Windows op mijn Mac nodig voor mijn dochters schoolwerk. Ik weet niet precies wat ik nodig heb en wat het gaat kosten. On line zie ik zoveell staan, maar weet niet waar ik goed aan doe.

 • Frits

  2 mei 2014 om 12:28

  Ik gebruik Parallels al vanaf versie 4 maar ga er toch mee stoppen. Appel vernieuwd het OS nog wel eens en dat kost niets tot hooguit een tientje of 2. Elke keer dat je OSX gaat updaten moet je echter ook Parallels updaten en dat kost je steeds 50 euro. Samen met het feit dat parallels op 2 schermen niet echt lekker werkt hebben mij doen besluiten gewoon maar een Windows pc er naast te zetten.

 • Michaël

  12 augustus 2014 om 12:42

  is er een nederlandstalige versie van de werkwijze om parallels en windows te installeren?

 • KONZAWRANE PLAN DE DIEU

  3 maart 2015 om 16:09

  Beste

  Ik wil windows virtuaal op mijn mac hebben
  is dat mogelijk om demo versie tu sturen

  Alvast bedankt

 • Jeroen Nanninga

  11 november 2015 om 9:19

  hallo, ik heb dat programma gewonload maar hoe moet ik hem nou gebruiken er zijn allemaal onduidelijke filmpjes. Hopelijk weet iemand hoe het moet

  Groet Jeroen

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!