26 december 2015

advEen tweedehands Mac kopen

Ben je al enige tijd op zoek naar een goede tweedehands Mac dan kun je opzoek gaan via bijvoorbeeld Marktplaats, hier kom je heel veel aanbieders tegen maar zijn deze wel betrouwbaar? Gelukkig biedt iUsed.nl een goed alternatief!

Zij verkopen tweedehands (refurbished) Macs aan tegen een schappelijke prijs, bovendien worden alle producten standaard geleverd met 12 maanden garantie! Het is ook mogelijk om via een bijbetaling de garantie te verlengen naar 24 maanden, of met een korting te verlagen naar 3 maanden. Verder mag je je aankoop 14 dagen uitproberen en als het toch niet naar wens is omruilen of retourneren zonder opgaaf van reden.

Je ziet hier de garantie modellen van iUsed, ze hebben de kleur geel

De website heeft een mooi overzicht van alle beschikbare Macs en overige Apple producten. Stel je twijfelt tussen een Mabook Air of een Macbook Pro, dan kun je de productvideo's bekijken waarin elk apparaat kort en duidelijk wordt toegelicht. Zo weet je onmiddellijk voor welke doelgroep een bepaald model het meest geschikt is.

Uiteraard zijn alle gebruikte Macs volledig getest en technisch helemaal in orde. Toch is er een belangrijk verschil tussen een nieuw en refurbished product, namelijk dat de behuizing gebruikssporen kan bevatten. Om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de uiterlijke conditie van een product wordt de cosmetische staat uitgedrukt in een aantal sterren.

Uitleg over de verschillende ster beoordelingen geeft iUsed in tekst op de website en ook in een korte en duidelijke video.

Overzicht van de website van iUsed

Wil je een product toch graag zien voordat je het koopt? Het is mogelijk om vrijblijvend online te bestellen, en te kiezen voor afhalen in Nieuwegein. Het bestelde product wordt dan voor je klaar gelegd en je kan het bekijken alvorens het af te rekenen en mee te nemen.

Goed beoordeeld? Je kunt de klanten beoordelingen lezen op Trustpilot, veel klanten hebben hier al een review achter gelaten over deze webwinkel in voornamelijk tweedehands Macs.Reacties


  • mike

    29 december 2015 om 8:42

    Kopen snap ik, maar hoe kom ik van mijn werkende iMac 2008 af, zonder gebruik te maken van Marktplaats? Is er een zgn. verkoophoek op Appeltips voor Appeltips reagluurders?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!