15 december 2016

Inspiratie: Kerstcadeaus voor Mac, Apple TV en desktop gebruikers

appletips logo voor de Kerst

Ben je nog opzoek naar een leuk cadeau voor de kerst dan helpen we je graag op weg. Zo kon je al eerder leuke lijst met gadgets, accessoires en producten voor iPhone, iPad en Apple Watch liefhebbers (klik hier).

Nu hebben we enkele leuke accessoires, gadgets en producten verzameld speciaal voor Mac, desktop en Apple TV gebruikers. Met deze producten kun je ongetwijfeld je vrienden, familie, kinderen of partner verrassen. Sommige producten zijn universeel en geschikt voor iedere computer of zelfs smartphone.

In onderstaand overzicht vind je de producten terug die te koop zijn bij verschillende webshops. Omdat de prijzen kunnen variëren wordt in de opschrijving geen prijs genoemd. Klik op de links om de actuele prijs te bekijken. Goed om te weten: Door te kopen via onze links steun je appletips, het kost je niets extra’s en helpt ons verder.

Adapters voor de nieuwe MacBook Pro of MacBook 12"

Misschien heeft de gelukkige al de nieuwste MacBook Pro met of zonder Touch Bar. Hij of zij kan dan wel een extra adapter gebruiken. Ook degene die een MacBook 12" heeft kan deze wel gebruiken. Omdat beide MacBook gebruikmaken van USB-C werken oude harde schijven, randapparatuur, USB-sticks en kabels niet meer. Gelukkig zijn er op de markt verschillende USB-C adapters te koop. Momenteel biedt Apple verschillende USB-C accessoires aan met een mooie korting (meer info). Hieronder vind je de beste adapters voor USB-C Macs terug.

USB-C-naar-digitale-AV-multipoort-adapter
USB-C-naar-USB-adapter
SanDisk Extreme Pro SD UHS‑II USB‑C-kaartlezer
Belkin USB-C-naar-Gigabit Ethernet-adapter
Klik hier voor nog meer adapters en USB-C accessoires

USB-C adapter cadeau's dekstop

Guitar Hero Live voor de Apple TV

Guitar Hero is een populair spel uit de jaren 2000. Via een controller in de vorm van een gitaar kun je mee spelen op de muziek. De nieuwste versie van het spel is beschikbaar voor de Apple TV, maar vereist wel de gitaar. In twee verschillende spel-modussen kan het spel gespeeld worden. In de GH Live-modus staat de speler op het podium voor een uitzinnig publiek dat direct reageert op het gitaarspel. De GHTV-modus is een netwerk van muziekvideo’s waarmee in realtime meegespeeld kan worden en nieuwe muziek ontdekken. Onderstaande video maakt het gehele spel duidelijk. De controller (gitaar) is te koop in de Online Apple Store en werkt naast de Apple TV 4 ook in combinatie met een iPad, iPhone of iPod Touch om hetzelfde spel te spelen.

Guitar Hero Live controller

SanDisk Dual Drive USB-C-stick

Klaar voor de toekomst! Met de SanDisk Dual Drive USB-C-stick profiteer je van twee werelden. Zo heeft de USB-stick een USB-C en de oude USB-A uitgang. Hierdoor is de stick te gebruiken op de oude en nieuwste Macs. Ook steeds meer computers en laptops maken gebruik van USB-C, dankzij deze Dual Drive kun je op vrijwel iedere computer en Mac de stick gebruiken. De Sticks zijn te koop in verschillende varianten en prijzen, controleer onderstaand overzicht.

• SanDisk Dual Drive Ultra USB-C-stick (vanaf 16GB) bij Coolblue
• SanDisk Dual Drive Ultra USB-C-stick (vanaf 16GB) bij Bol.com
• SanDisk Dual Drive Ultra USB-C-stick (vanaf 16GB) bij CentralPoint
• SanDisk Dual Drive USB-C-stick (64GB) in de Online Apple Store

Sandisk dual ultra USB-c

Bluelounge Kickflip

De Bluelounge Kickflip is een standaard die je laptop verhoogt voor de optimale ergonomische houding. De Kickflip is er voor 13” en 15” MacBook’s en zijn eenvoudig aan te brengen en weer los te halen door de speciale plaklaag. De Kickflip biedt overal een ergonomische werkplek en kan eenvoudig worden uit- en ingeklapt. Bovendien zorgt deze standaard ook voor een betere luchtcirculatie voor de Mac.

• Bluelounge Kickflip voor een 13" MacBook bij Amac
• Bluelounge Kickflip voor een 13" en 15' MacBook bij Centralpoint
• Bluelounge Kickflip voor een 13" en 15" MacBook bij bol.com
• Bluelounge Kickflip voor een 15" MacBook bij Amac

Blue Lounge kickflip

SteelSeries Nimbus controller

De SteelSeries Nimbus controller is een echte must-have voor de Apple TV 4, met de controller kun je eenvoudig games spelen op de Apple TV. Dit kan de meegeleverde afstandsbediening natuurlijk ook, maar met de SteelSeries Nimbus controller voelt alles veel natuurlijker. Daarnaast is de SteelSeries Nimbus controller ook te gebruiken op de iPhone, iPad en zelfs Mac waardoor je de controller veelvuldiger zal gaan gebruiken.

SteelSeries Nimbus controller

Steelseries Nimbus controller voor iOS, OS X en tvOS

Nifty MiniDrive voor Mac, SD-opslag

Met behulp van de Nifty kun je op een elegante manier de opslag van een MacBook uitbreiden. De Nifty MiniDrive is een adapter voor Micro SD-kaartjes die perfect in een MacBook past. Op deze manier kan de opslag van een Mac uitgebreid worden op een goedkopere manier. Bovendien heeft de Mac altijd een externe harde schijf beschikbaar. Omdat de Nifty MiniDrive perfect in de SD-sleuf past en niet uitsteekt heeft de eindgebruiker er ook totaal geen hinder van de MiniDrive. Let wel, de ontvanger moet wel beschikken over een SD-poort op de Mac. De nieuwste generatie MacBooks heeft deze niet meer.

• Nifty MiniDrive bij Bol.com
• Nifty MiniDrive bij Coolblue

nifty-drive2

Innovelis TotalMount Pro-montagesysteem voor Apple TV

De Innovelis TotalMount Pro is een flexibel montagesysteem waarmee de Apple TV heel gemakkelijk bevestigd kan worden aan de achterkant van de televisie. TotalMount is vooral handig als de televisie aan de muur hangt, hierdoor moeten er geen extra kabels door de muur of ophangsysteem getrokken worden. De meegeleverde oplader/houder voor de Apple Remote kan ook worden bevestigd aan de achter- of zijkant van de TV. Deze houder kan gebruikt worden om de afstandsbediening op te laden of op te bergen. Het opbergsysteem is geschikt voor de Apple TV 2, 3 en 4.

Innovelis TotalMount Pro voor de Apple TV

Apple TV wall mount

Nog meer cadeaus en gadgets voor Mac, Apple TV en dekstops

Naast bovenstaande producten hebben we ook nog een hoop gadgets en accessoires gereviewd. Hieronder vind je een overzicht om direct de review te bekijken.

• Haal meer uit de Apple TV met een USB-C kabel
Moshi’s USB-C Multiport Adapter
Photofast memory expansion combo kit voor extra opslag
Renkcast, een TV voorzien van Airplay en Chromecast functionaliteit
Bekijk alle reviews en gadgets

Nog meer inspiratie

Kerstcadeaus voor iPhone, iPad, Apple Watch en smartphone gebruikers
Digitale last-minute kerstcadeaus voor Apple liefhebbersReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!