2 februari 2013

advLeapp: Een refurbished Mac, iPhone of iPad kopen

Dat een Mac een kwalitatief hoogstaand product is dat weet iedereen ondertussen, de keerzijde hiervan is de hoge prijs die je voor een nieuwe Mac moet betalen.

Eenmaal per jaar kun je echter bij de MediaMarkt met BTW-korting een nieuwe Apple bestellen. Deze actie is zo uniek, dat velen er echt op wachten. MediaMarkt is hier jaren geleden mee begonnen en zet de traditie nog jaarlijks voort. Voor diegenen die niet zoveel geduld hebben: kijk dan of er een MediaMarkt actiecode actief is. Je kunt er direct korting mee krijgen op je aankoop. Zeker wanneer het om een grote bestelling gaat, zoals een nieuw Apple product, loont het om even te kijken.

Mocht je geen geld hebben voor een splinternieuwe Mac dan kun je ook een tweedehands of 'refurbished' Mac aanschaffen. Refurbished is engels voor gereviseerd en is een veel voorkomende term in de computerwereld.

Leapp is een leverancier van refurbished MacBooks, iPhones, iPads, iMacs en Mac Pro's. De Macs die door leap worden aangeboden zijn ex-demo modellen of afkomstig uit het bedrijfsleven. Hardware wordt in het bedrijfsleven vaak vroegtijdig vervangen, om verschillende redenen. Dat kan zijn omdat het bedrijf gaat fuseren, omdat het bedrijf is opgehouden te bestaan, of simpelweg omdat het bedrijf nieuwe hardware heeft aangeschaft.

Refurbished Mac, iPhone, iPad, etc. houdt in:

• De Mac is grondig schoongemaakt (van binnen en van buiten)
• Externe bedrijfskenmerken zijn verwijderd
• Alle oude data is met behulp gecertificeerde data wiping verwijderd.

Een refurbished MacBook, iMac en/of MacPro van leapp wordt daar waar nodig ge-upgrade. De Macs worden voorzien van de benodigde pre-installed Mac OS X versie. Na het opstarten verschijnt automatisch het OS X configuratie programma. In de meeste gevallen wordt er geen installatie CD/DVD meegeleverd.

Alle aangeboden hardware wordt op een dermate manier getest en opgewaardeerd dat ze weer een levensduur heeft van drie tot vijf jaar, afhankelijk van het type product.

Leapp kortingscode website

Leapp en Garantie

Alle van producten van Leapp worden voor de verkoop uitgebreid getest en gecontroleerd. Hierdoor krijg je een garantie van 12 Maanden op de apparatuur, eventueel kan de garantie termijn ook worden uitgebreid. Mochten er zich binnen 12 maanden na de levering problemen voordoen met de hardware, dan kun je het product retour sturen. Leapp zal deze repareren of, indien nodig, omruilen.

Je koopt dus eigenlijk een Mac voor de prijs van een ‘tweedehandsje’ maar met de kwaliteit van een nieuwe.

De refurbished Macs van Leapp kun je online bestellen en kosteloos laten thuisbezorgen. Daarnaast kun je ook terecht in één van de 22 Leap Stores om een rufurbished Mac te kopen, deze kun je dan direct meenemen.

Meer informatie kun je terugvinden op: Leapp.nlReacties


 • puccini

  2 februari 2013 om 15:04

  “Je koopt dus eigenlijk een Mac voor de prijs van een ‘tweedehandsje’ maar met de kwaliteit van een nieuwe”

  Nou de prijs van 2e handje liggen heel wat lager, hier trapt toch niemand in, m.a.w veel te hoge prijzen !
  Ik wens ze veel succes !

 • Cloverfielf

  2 februari 2013 om 15:31

  @puccini

  De prijzen voor een tweedehands mac liggen lager, maar je weet niet wat de vorige eigenaar er mee heeft gedaan. Daarnaast krijg je via “marktplaats” geen garantie.

 • Flieps

  2 februari 2013 om 17:52

  Nou…op marktplaats zijn ze zeker aanwezig…irritant.

 • Wesley Fabry

  2 februari 2013 om 18:51

  @ann-sophie Leapp levert ook gratis in België, hou er dan wel rekening mee dat de MacBooks een qwerty-toetsenbord hebben..

 • Ann-Sophie

  2 februari 2013 om 19:43

  Spijtig, dan is het minder interessant. Kvind het wel een super initiatief, hopelijk komt ook zoiets gelijkaardig snel naar Belgïe!

 • Daniël

  3 februari 2013 om 0:19

  Ik vraag me altijd af welke onderdelen vervangen worden en wat ik bij mijn iMac die nu net 2 jaar is geweest aan onderhoud kan verwachten? Ik neem aan dat HDD het hardst slijt? Maar die wordt nog gratis vervangen. Verder zijn er natuurlijk upgrade mogelijkheden, zoals SSD of meer RAM om de standaard al heel aardige Quadcore processor te complementeren. Ik ben eigenlijk wel tevreden met mijn iMac en ik hoop dat 8 of 16 ipv 4 RAM geheugen de foto’s in de volle IPhoto bibliotheek wat sneller opent, maar verder? Misschien SSD voor echt blitssnelle acties! Maar onderhoud? Misschien stof verwijderen? Controle?

 • spsx

  3 februari 2013 om 18:41

  1700 euro voor een Macbook Pro 17″ Core 2 Duo?? Muahahahahaha, een Apple op hun hoofd gevallen ofzo?

 • robin van den berg

  4 februari 2013 om 3:39

  Advertorial alert. Wat hebben ze betaald voor dit bericht?

 • bart van vliet

  4 februari 2013 om 22:00

  ik heb in de leapp.nl winkel een imac gekocht voor mijn dochter, hetgeen op een andere manier niet mogelijk was voor ons. super blij met de aankoop. en het is met 12 maanden garantie. en het scheelt een hele hoop geld. het is logisch dat de recentere apparatuur minder scheelt met nieuw dan de minder recente. wij zijn hier erg blij mee, en het werkt allemaal super.

 • Cuypers Gunther

  5 februari 2013 om 18:06

  Deze week een macbook voor de dochter aangeschaft.
  Vandaag een refurbished macbook aangekomen.
  Vol krassen, case gebarsten, LCD scherm kras van 3cm.
  Toestel retour gestuurd.
  Onvriendelijke support medewerker aan de lijn gehad.

 • Hdebono

  6 februari 2013 om 15:08

  Zaterdag jl. voor dochterlief een Macbook gekocht in de Leapp-store in Amsterdam. Alleraardigst en deskundig geholpen en een exemplaar gekocht die als nieuw is. AANRADER om naar de winkel te gaan en daar je keus te maken.

 • Dielaatstedriezijnfake

  7 februari 2013 om 2:12

  Haha die laatste 3 lijken wel erg veel op elkaar. Paar snelle jongens die in deze tijd afgedankte macs willen slijten voor prijzen op 90% van huidige nieuwprijzen. De specs zijn inmiddels tussen de 2 – 3 jaar oud. Hoe dom moet je zijn om hier in te trappen. Appletips konden jullie geen betere sponsor vinden ?

 • Cuypers Gunther

  12 februari 2013 om 13:20

  Vandaag heeft een vriendelijke persoon van Leapp contact genomen om te melden dat de eerder geleverde macbook wordt omgeruild.
  Dit is toch wel een goede service.

 • Frank

  11 maart 2013 om 12:52

  Net gekeken op website. Belachelijke prijzen.

 • bart van vliet

  28 mei 2013 om 15:52

  Vind het zeer goede prijzen, aangezien je namelijk goede garantie krijgt en zeer vriendelijke goede service! Wij zijn heel erg tevreden over dit nieuwe concept!

 • Ben

  7 juni 2013 om 11:01

  De prijzen zijn echt hoog! Ga een beetje zoeken naar een tweedehands dan vind je echt wel een met betere specs, jonger en een stuk goedkoper. Je kan beter even door sparen en een nieuwe kopen ipv een veel te dure tweedehandsje bij Leapp. Kijk en vergelijk zal ik zeggen!!!

 • Henk

  8 juni 2013 om 13:44

  Belachelijk duur. Je hebt er bijna een hele nieuwe voor!

 • Peartips

  26 juli 2013 om 16:14

  Uhm… dit is een website die enkel en alleen is opgericht om conversie te genereren voor Leapp. Ik geloof best dat de producten die ze aanbieden in orde zijn, maar de prijzen zijn exorbitant hoog. Jammer.

 • ard

  10 augustus 2013 om 11:51

  Leapp mooie aanbod en winkels alleen de prijzen zijn zeer hoog.
  Ik zag een mooi aanbod Apple MB Pro staat alleen de prijzen zijn haast
  de prijs voor een nieuw exemplaar. Ik vraag me alleen af wie een tweedehands
  exemplaar aanschaft voor € 2.200,–, maar goed misschien ben ik zelf een beetje te zuinig op dit gebied.
  Ik zou zelf dan voor een nieuw exemplaar gaan en niet de oude rommel van een ander kopen.

 • Jan de Ruyter van Vinken

  9 juli 2014 om 20:31

  Leapp is regelmatig duurder dan nieuwe producten.

  Erger is dat er ook gestolen producten worden verkocht. Deze worden via marktplaats en ebay opgekocht. Ook veel via het buitenland.

  Nog een feit is dat er vaak producten bijzitten met batterijen waar problemen mee zijn. Dus brandgevaar ligt op de loer.

 • Mario

  22 januari 2015 om 18:03

  Ik spaar liever even door voor een nieuwe, of een kat in een zak kopen.

 • Hans

  1 mei 2015 om 10:56

  Idiote prijzen, op Marktplaats krijg je 3 euro voor je gebruikte Apple en hier vragen ze er 500 voor.

 • Robert

  23 maart 2016 om 12:11

  De prijzen bij Leap zijn ridicuul. 949 euro voor een iMac 21,5 i5 2.5 uit 2011 (vijf jaar oud) maar dan zonder toetsenbord en muis, die nieuw destijds 1299 (met wireless toetsenbord en muis) heeft gekost. Dat is 75% zonder toebehoren van de nieuwprijs na 5 jaar.

  Met wireless magic keyboard 79 en magic mouse 79 kom je dan op 1107 euro, een hagelnieuwe kost nu 1279 euro. 172 euro afschrijven in 5 jaar… Ja, dan ben je genaaid…

  Alleen computer dummies doen zo’n aanschaf…

 • Jip

  8 juli 2016 om 13:30

  Inderdaad heeft Robert gelijk, de 2e hands Apple,s zijn in verhouding veel te duur bij Leapp. Via “Het Net ” zijn er betere en goedkopere machine,s te koop met dezelfde garantie voorwaarden als van Apple,Dus twee jaar en ook negen maanden ondersteuning,t,Is even zoeken maar op Nederlandse en Belgische (Vlaams ) site zijn de machines volop te koop, tegen een lagere prijs en een jonger jaartal.

 • Wesley Fabry

  8 juli 2016 om 13:42

  @jip waarschijnlijk tweemaal op de verzendknop gedrukt, jouw reactie werd al geplaatst

 • Rick

  10 juli 2016 om 21:16

  Het moet gezegd, een Apple product houdt redelijk z’n waarde, maar Leapp is gewoon te duur. Als ik een iMac 27″ zie voor de prijs €1.999,- die een paar jaar geleden nieuw €2.199,- heeft gekost dan weet ik het wel, ik ga dan voor een geheel nieuwe met actuele hardware, wat niet wil zeggen dat het toen niet goed was.

 • Karin Coenradie

  8 februari 2017 om 16:10

  De iPhones die ze leveren blijken uit het buitenland te komen waardoor je bijvoorbeeld het keiharde sluitergeluid van de camera niet uit kunt zetten wat als je graag en vaak fotografeert niet zomaar een minpuntje is maar een enorme afknapper. Eens maar nooit meer wat mij betreft.

 • Wesley Fabry

  8 februari 2017 om 16:28

  @Karin heeft weinig met het ‘buitenland’ te maken. Dit geluid kun je alleen ‘uitschakelen’ door de iPhone op stil te zetten (schakelaar aan de zijkant omzetten).

 • Bjarne ten Harkel

  25 september 2017 om 11:37

  iPhone 6 kapot geleverd via Simpel actie. Accessoires zoals hoesje en schermbeveiliging vrij duur direct bijbesteld omdat ik geen dag zonder bescherming wilde.. accessoires werden echter na dik een week pas nagestuurd.
  Toestel kapot en kon alleen omruilen door op en neer naar Zwolle te rijden (vanuit Enschede/Hengelo).. hier lag uiteindelijk een ander kleur toestel klaar en de lader hiervan was kapot.
  Hierna nog steeds dezelfde ontvangst problemen dus dacht ik dat het aan Simpel lag (was ook net verhuisd naar nieuw adres). Simpel heeft uiteindelijk het contract verbroken omdat ze op mijn nieuwe adres geen goede netwerk dekking hadden.. dit bleek niet het probleem maar het was het 2e toestel van Leapp met zelfde ontvangst problemen.
  Aangezien ik nu geen klant meer ben van Simpel kan ik geen aanspraak maken op de garantie bij Leapp (heb opname van gesprekken na permissie hiervoor gevraagd te hebben) en krijg ik een naheffing van 250 euro. Ik ben weken nauwelijks bereikbaar geweest, heb veel klanten gemist en de toon waarop ik behandeld werd is gewoon super slecht. Simpel heeft contact opgenomen met Leapp om de relatie te heroverwegen vanwege het geen uitzondering beleid en heeft mij aangeraden naar het juridisch loket te gaan.

  LEAPP is HORROR!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!