17 december 2010

Engadget iPad: Must have App voor gadgetfreaks

Engadget is naar mijn mening één van de beste tech & gadget websites die op het internet zijn terug te vinden. Engadget is niet specifiek gericht op alleen maar Apple producten maar heeft artikelen over alles wat maar enigszins te maken heeft met gadgets.

De afgelopen week hebben ze de ‘Engadget iPad’ App gelanceerd. Deze gratis App geeft je toegang tot Engadget, iMobile, engadgetHD en alt.engadget en is een prachtige, doordachte en super gebruiksvriendelijke App. Uit alles blijkt dat de ontwikkelaars van deze App snappen hoe een gebruikersinterface eruit hoort te zien.

De artikelen zijn op meerdere manieren terug te vinden en natuurlijk ontbreken niet de koppelingen naar Twitter, Tumblr en Facebook. Wil je een artikel bewaren of later nog eens doorlezen dan kan je deze bewaren in de App zelf of direct doorsturen naar Instapaper, Read It Later of Evernote.

Vanuit de App is het ook mogelijk om direct de podcasts van Engadget te beluisteren, voor zover ik weet zijn er nog maar weinig App's die dit ook kunnen. Erg mooi gemaakt is de ‘Archives’ optie waarmee je een ‘visueele recap’ te zien krijgt van de geplaatste artikelen.

Ben je een gadgetfreak dan mag deze gratis App simpelweg niet ontbreken op je iPad. Hoogwaardige content in een super mooie interface!

Engadget HD kan je in de App Store downloaden via de onderstaande link:

http://itunes.apple.com/nl/app/engadget-for-ipad/id409892845?mt=8Reacties


Een reactie toevoegen: