20 november 2010

Facebook notifier voor OS X

facebook-notifier-iconIn navolging van de Google Notifier is er nu ook een menubar notifier applicatie beschikbaar die de activiteit op je Facebook account weergeeft. De Facebook Notifier geeft je informatie over recente berichten en notificaties, wanneer er nieuwe informatie beschikbaar is dan worden deze automatisch weergegeven in de menubalk. De applicatie bied tevens ondersteuning voor notificaties doormiddel van Growl.

Natuurlijk bestaat er een mogelijk om vanuit de menubalk je status te updaten en nieuwe berichten te verzenden naar je vrienden. Voor bijna alle mogelijkheden wordt gebruik gemaakt van de normale Facebook website, de status updates worden doormiddel van een API in de applicatie verstuurd.

De Facebook notifier is zoals de Google Notifiers een simpele maar zeer handige applicatie wanneer je veel gebruik maakt van Facebook. Je wordt automatisch geïnformeerd over activiteiten op je account zonder dat je hiervoor hoeft in te loggen op de Facebook website, wat een hoop tijd bespaard.

De applicatie is nog in een soort van Beta fase (v0.5.6) maar mijn ervaringen met de applicatie zijn zeer goed, alles lijkt stabiel te werken zonder problemen.

Je kan de Facebook notifier downloaden op de onderstaande Facebook pagina:

http://www.facebook.com/apps/application.php?id=219303305471

Het appletips facebook account kan je terugvinden op:
http://www.facebook.com/appletipsReacties


 • Kevin

  20 november 2010 om 11:55

  Bedankt voor de tip, even testen

 • Thibault

  20 november 2010 om 12:15

  Bedankt voor de tip ! Heb het net geïnstalleerd, werkt echt snel !

 • Guillaume

  21 november 2010 om 15:47

  Ik had em al en tijdje.
  Werkt helemaal niet zo snel, mijn iPhone pusht berichten 15 seconden sneller dan deze applicatie.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!