18 augustus 2013

Geld besparen met behulp van je iDevice

besparenIn deze tijden van crisis zijn steeds meer en meer mensen opzoek naar interessante aanbiedingen voor in de supermarkt, vrije tijd, restaurants, elektronische producten, enzovoorts. Via onze iDeal-pagina bieden we jullie al een hoop interessante aanbiedingen aan op gebied van Apple accessoires en software. Wanneer je een Apple product wilt gaan kopen kun je het beste eerst de appletips koopwijzer bezoeken om te controleren waar deze het voordeligst wordt aangeboden.

De grootste online leveranciers van Apple producten zijn in de koopwijzer opgenomen en de prijzen worden dagelijks automatisch geupdate. Op deze manier kun je wel soms tientallen euro's besparen op een Macbook, Apple TV of iPhone 5. Klik hier voor meer informatie over onze koopwijzer. Naast deze aanbiedingen zijn er ook een hoop applicaties in de iOS App Store die je kortingsbonnen kunnen aanleveren voor verschillende producten, restaurants, enzovoorts. Bekijk hiervoor onderstaand overzicht:

Scoupy

Met behulp van de Scoupy applicatie kun je snel en eenvoudig verschillende kortingsbonnen raadplegen voor verschillende instanties. Het grootste voordeel van Scoupy is dat deze applicatie in de buurt zoekt naar verschillende kortingen. Op deze manier krijg je korting bij verschillende ketens zoals Gall en Gall, HEMA, Etos, Kruidvat, ANWB, HairZ, Intratuin, enzovoorts.

Je merkt het al, voor iedereen is er wel een korting te vinden in deze app. Scoupy biedt gegarandeerd het breedste aanbod aan en heeft de meeste ketens onder zeil. Deze kortingen kunnen met behulp van de Scoupy-App verzilverd worden. De voorwaarden van iedere korting en de vervaldatum kun je bij de actie terugvinden. Meer informatie vind je terug in de Scoupy-app.

SCOUPY - The discount and cashback app!
SCOUPY - The discount and cashback app!Categorie: Shopping, Lifestyle
Ontwikkelaar: SCOUPY BV
iPad & iPhone  17+  57 MB DOWNLOAD GRATIS

DichtbijDeals

Deze applicatie is te vergelijken met bovenstaande Scoupy-app. Er kan namelijk ook op locatie gezocht worden naar interessante aanbiedingen en kan er gezocht worden naar speciale acties. Het verschil met Scoupy zijn de ketens die samenwerken met DichtbijDeals. Zo kun je bijvoorbeeld via deze applicatie korting verkrijgen bij La Place. Daarnaast biedt DichtbijDeals vooral een platform aan voor lokale instanties en bedrijven die kortingen willen aanbieden.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App Store

McDonald's

Zin in een snelle hap? Met behulp van de McDonald's applicatie kun je snel en eenvoudig het dichtstbijzijnde McDonald's restaurant opzoeken. Daarnaast vind je in deze applicatie een hoop kortingsbonnen terug. Bovendien kun je ervoor toestemmen dat de app kortingsbonnen kan genereren naargelang de huidige tijd, temperatuur buiten, jouw toppers, je locatie, enzovoorts.

Hierdoor krijg je kortingen te zien voor bijvoorbeeld je favoriete hamburger, een lekker ijsje bij warm weer of een heerlijk ontbijt voordeel. Bijkomend voordeel, de kortingsbonnen werken ook bij de 'Easy Order kiosk' en uiteraard aan de gewone kassa.

McDonald's Nederland
McDonald's NederlandCategorie: Food & Drink, Lifestyle
Ontwikkelaar: McDonald's Nederland B.V.
iPad & iPhone  17+  41 MB DOWNLOAD GRATIS

mcdo

VakantieVeilingen

VakantieVeilingen is ondertussen een begrip in Nederland. Via deze instantie kun je eenvoudig bieden op verschillende vakanties, uitstapjes, tickets, producten, enzovoorts. Een account aanmaken en bieden is volledig gratis en is dankzij de iOS applicatie erg eenvoudig. In de app vind je net zoals op de website per veiling een hoop informatie terug.

Je kan foto's bekijken van het product, vakantie, enzovoorts wat er wordt geveild en de biedingen kun je goed volgen. Bieden is vrij eenvoudig, maar het is wel aan te raden om de voorwaarden even door te nemen die je per veiling kunt terugvinden, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Een voorbeeld hiervan is een hotel in Parijs dat buiten de stad ligt of extra boekingskosten.

VakantieVeilingen - Dagje uit
VakantieVeilingen - Dagje uitCategorie: Travel, Lifestyle
Ontwikkelaar: Emesa B.V.
iPad & iPhone  17+  37 MB DOWNLOAD GRATIS

Meer over Apps kun je hier terugvinden.Reacties


  • Laura

    30 augustus 2013 om 14:41

    Scoopy is echt een handige app, waar je ook bent u kunt eenvoudig controleren of er een goede kopen te maken, en bovendien het zal ook verbeteren opbrengsten lokale winkeliers.
    Scoopy zal spreken en presentatie van zijn product naar Loco Connect 2013, de eerste Europa Local Commerce Event
    http://lococonnect.com/

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!