23 januari 2013

NieuwsGoedkoop een Mac aanschaffen tijdens de BTW actie van Media Markt (archief)

Wanneer je van plan bent om een nieuwe Mac te kopen, dan is het verstandig om een bezoek te brengen aan de lokale Media Markt! Zoals de voorgaande jaren heeft Media Markt nu ook weer een “Zonder BTW”-actie, wat inhoud dat je 21% korting krijgt op alle computers en dus ook op Macs.

Wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe MacBook Air 13" van € 1276 wilt aanschaffen dan krijg je een korting van € 221,45 waardoor je ‘maar’ € 1054,55 hoeft af te rekenen (€1276 x (100/121) = €1054,55). Uiteraard is het mogelijk ook je Mac aan te schaffen in de webshop. Hier wordt de korting automatisch verrekend en heb je onmiddellijk een overzicht van de voorraad.

Als je van plan was om op korte termijn een nieuwe Mac te kopen dan is dit natuurlijk wel een hele mooie aanbieding! Helaas zijn computeraccesoires, software en iPad's zijn uitgesloten van deze actie. Deze actie loopt nog tot en met zaterdag 26 januari 2012.

Mocht je bezwaren hebben tegen Media Markt dan kun je ook terecht bij BCC, geef dan in de BCC winkel aan dat het artikel goedkoper is bij de Media Markt.

Deze BTW-actie is afgelopen, klik hier voor de meest recentste versie.


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!