16 juni 2015

GoEuro: Trein, bus en vlucht in één zoekopdracht

GoEuro Logo

Met de vakantie voor de deur zijn er tal van handige applicaties die je kunt raadplegen om een reis te plannen. Wie dichterbij huis op vakantie gaat twijfelt soms of ze met de auto, bus, trein of vliegtuig op vakantie moeten gaan. Wie bijvoorbeeld naar Londen wilt of Zuid-Duitsland heeft vaak al de keuze uit twee of meerdere mogelijkheden.

De applicatie GoEuro biedt hier de ideale oplossing voor, deze vergelijkt en combineert vlieg-, bus-, trein- en autohuuropties voor bestemmingen binnen Europa. Op deze manier wordt zowel de reistijd en reiskosten geschat zodat jij jouw reis optimaal kunt plannen.

Je vult in de app de vertrekdatum en bestemming, verder kun je de terugreis gelijk toevoegen en is het zelfs mogelijk meerdere personen te selecteren. Tik op zoek en GoEuro doet de rest. We hebben verschillende reizen vergeleken, als voorbeeld kunnen we Londen nemen. Op de Ferry na kun je in dit geval een trein-, bus- en vliegreis vergelijken in de applicatie.

GoEuro applicatie voor iOS

GoEuro schat de totale reistijd en reiskosten in, zodat je eenvoudig en reëel de reis kunt begroten en plannen. Kies voor een reisoptie en onmiddellijk worden de verschillende vertrektijden, overstappen, etc. getoond. Door een reis te openen kun je meer informatie bekijken over de reis en is het zelfs mogelijk om direct een ticket te boeken.

Prijzen voor trein, bus en vlucht zijn zoals we allemaal weten erg variërend, in de vakantieperiode betaal je soms wel het driedubbele, het is dan fijn dat je vanuit één applicatie meerdere mogelijkheden kunt bekijken en zo ook snel datums kunt aanpassen. Zo kan het zijn dat dezelfde reis met vertrekdag dinsdag goedkoper is dan wanneer je vertrekt op donderdag.

GoEuro applicatie voor iPhone

Het grootste voordeel van de applicatie is de mogelijkheid om in één oogopslag de reismogelijkheden te bekijken. Niet alleen het traject kun je grondig bestuderen, maar ook welke maatschappijen er dienst doen. Omdat je alles vanuit één applicatie kunt realiseren ben je ook niet afhankelijk van buitenlandse websites om een reis te plannen of boeken.

GoEuro werkt in heel Europa, maar is geoptimaliseerd voor het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje, Italië, België, Luxemburg, Nederland en Zwitserland. De populaire Nederlandse vakantiebestemmingen Frankrijk en Oostenrijk zijn nog niet volledig geoptimaliseerd waardoor trein en busreizen nog erg beperkt zijn.

GoEuro applicatie voor iOS en android

Dankzij de flexibiliteit van de applicatie is het mogelijk om een reis onderweg samen te stellen en zelfs te boeken. De applicatie is gratis te downloaden in de iOS App Store en is ook beschikbaar voor Android, meer informatie over de GoEuro applicatie vind je hier terug. De applicatie is gratis en daarom zeker de moeite om eens te raadplegen wanneer je een vakantie aan het plannen bent.

GoEuro Train Bus Flight
GoEuro Train Bus FlightCategorie: Travel, Lifestyle
Ontwikkelaar: GoEuro Corp.
iPad & iPhone  4+  50 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!