30 september 2011

Gratis NASA ringtones voor je iPhone

Ben je een ruimtevaart fan of gewoon op zoek naar een originele ringtone voor je iPhone dan heeft NASA mogelijk iets leuk voor je. De ruimtevaart organisatie heeft namelijk 4 collecties met ruimtevaart gerelateerde ringtones uitgebracht. Deze zijn beschikbaar in het MP3 en M4R formaat, deze laatste formaat kun je direct synchroniseren met behulp van iTunes naar je iPhone.

Er zijn vier verschillende categorieën beschikbaar (Shuttle and Station, Apollo and Mercury, Current Missions en Beeps and Bytes). Mocht je je iPhone willen voorzien van een originele ringtone als 'The Eagle has landed' of 'We have lift off' dan kun je deze gratis downloaden op de website van de NASA.

Onder iOS 5 (welke ieder moment kan worden gereleased) is het mogelijk om beltonen toe te kennen aan SMS berichten, al dan niet op basis van een individuele contactpersoon. In dat geval kan 'Houston we have a problem' van pas komen op het moment dat je schoonmoeder belt of een SMS stuurt :)

De ringtones zijn gratis beschikbaar voor Android en iPhone en kun je downloaden op de onderstaande NASA webpagina:

http://www.nasa.gov/connect/sounds/

Johnny, bedankt voor de tip!Reacties


  • yogi

    30 september 2011 om 9:19

    Dat van die schoonmoeder is een goeie ; ik heb gewoon geen bel- of smstoon op haar contact ingesteld. Bedankt voor de tip! Laat iOS 5 maar komen,ik ben er klaar voor!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!