26 december 2013

Holiday Mac bundel: Acht fantastische media applicaties

kerstboomHaal de creativiteit in jezelf naar boven met de Holiday Mac bundel van StackSocial. De laatste tijd duiken er steeds meer interessante Mac bundels op waarmee je vaak een groot aantal OS X applicatie kunt aanschaffen voor een super lage prijs. Speciaal voor de feestdagen kun je nu de prachtige media bundel downloaden.

In deze bundel zitten maar liefst acht fantastische applicaties die meer uit je iTunes en Mac kunnen halen. Zo krijg je FotoMagico 4, TuneUp, MegaSeg DJ, MixTape Pro, MacX DVD Ripper Pro, Smoovie 2, Hear en Dropzone 2 met 91% korting.

MacX DVD Ripper Pro
Wanneer je een grote collectie DVD’s hebt en je deze digitaal wilt vereeuwigen is MacX DVD Ripper een echte aanrader. Met behulp van deze applicatie kun je DVD’s eenvoudig kopiëren naar allerlei verschillende mediabestanden. Op deze manier kun je dus een DVD omzetten naar een iPad leesbaar mediabestand. De applicatie werkt snel en converteert je DVD’s in hoge kwaliteit.

TuneUp
Wanneer je een grote muziekliefhebber bent kan het soms wel voorkomen dat je door al die nummers het overzicht in iTunes kwijt bent. Het kan voorkomen dat je veel nummers hebt die niet voorzien zijn van de correcte informatie kun je deze uiteraard handmatig aanpassen. Met behulp van de TuneUp applicatie kun je de gehele iTunes bibliotheek scannen en de correcte informatie toevoegen. Ook nummers zoals ‘Track 1′ worden opgenomen in de scan en wordt de juiste gegevens gezocht en bijgewerkt. Een onmisbare applicatie voor de muziekliefhebber.

FotoMagico 4
Diavoorstellingen zijn standaard aanwezig op je iPhone of iPad, maar ook in de iPhoto applicatie in OS X. Maar echt bijzonder zijn ze niet, wanneer je jouw vrienden echt wil verbazen is FotoMagico een echte aanrader. Met behulp van deze applicatie kun je diavoorstellingen van je foto’s maken op een zeer bijzondere en unieke manier. Daarnaast kun je er ook een video bestand van maken zodat de creatie ook te bekijken is op allerlei soorten apparaten waaronder de iPhone en iPad.

fotomagico

Smoovie 2
Een fan van stop-motion video’s? Dan is de Smoovie 2 applicatie onmisbaar, dankzij deze applicatie maak je in een mum van tijd bijzonder mooie en unieke stop-motion video’s met verschillende effecten. Bekijk onderstaande video voor een eerste indruk.

Naast bovenstaande applicatie krijg je in de Holiday Mac bundel ook nog MegaSeg DJ, MixTape Pro, Hear en Dropzone 2 waarmee je nog meer uit je mediabestanden kan halen. De prijs van de bundel bedraagt slechts $ 34,99 (€ 25) en heeft een waarde van maar liefst $ 429 (€ 311).

Klik hier om deze bundel aan te schaffen.Reacties


  • iMorris

    16 december 2013 om 20:47

    Tot hoelang blijft deze bundel beschikbaar?

  • Laurens

    25 december 2013 om 16:53

    Bedankt voor de tip. Heb de bundel gekocht. Voor 2 van de apps al vaker gekeken en getwijfeld. Nu voor de mooie prijs toch maar aangeschaft.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!