26 december 2013

iOS 7Vanaf vandaag 12 dagen lang gratis cadeaus van Apple

12dageniconEindelijk is het dan zover, ook dit jaar geeft Apple 12 dagen lang spetterende cadeaus weg in de vorm van muziek, boeken en apps. Vanaf vandaag is de actie gestart en kun je tot en met 6 januari iedere dag een gratis cadeau downloaden in de iTunes Store. Download hiervoor de gratis applicatie ’12 Days of Christmas’ applicatie in de iOS App Store.

Voorgaande jaren was deze actie een groots succes en kreeg je van populaire artiesten gratis muzieknummers, leuke applicaties en verschillende boeken. Welke cadeaus Apple dit jaar gaat weggeven is uiteraard nog niet bekend, vandaag kun je in ieder geval vier live nummers van Justin Timberlake downloaden.

12dagenapp

Download daarom nu de gratis universele 12 Dagen applicatie, activeer de push-meldingen en krijg iedere dag tussen 26 december en 6 januari een melding wanneer er nieuwe gratis content beschikbaar is in de applicatie. Helaas is de applicatie alleen te installeren op een iOS 7 apparaat of hoger. Laat deze uniek kans dus zeker en vast niet aan je voorbij gaan!


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App StoreReacties


  • Mo

    26 december 2013 om 10:16

    Op je Mac kun je deze app niet gebruiken. Tip: kijk op de Facebook-pagina “iTunes – 12 Days of Christmas” om te weten wat het cadeau van de dag is, en zoek vervolgens dat cadeau op in de iTunes Store. Daar zal je als prijs “gratis” zien staan.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!