22 december 2016

iFunApple 2016: Voorjaarsevenement met iPhone SE, Liam en FBI-zaak

Apple 2016 logo

In maart 2016 heeft Apple een evenement gehouden waar het bedrijf nieuwe producten heeft gelanceerd. Zo zagen de iPhone SE en iPad Pro 9,7" het levenslicht. Ook was er aandacht voor het milieu en het vriendje van Siri, Liam.

Apple heeft afgelopen jaar niet één maar twee nieuwe iPhones op de markt gebracht. Zo werd de iPhone SE, het kleinere broertje van de iPhone 6s gelanceerd. Ook krijg de iPad Pro 12,9" een kleiner broertje, de iPad Pro 9,7" met True-tone display werd aangekondigd. Tijdens het event van afgelopen maart kregen nog andere zaken de aandacht. Zoals de FBI-zaak, Apple en milieu en werd CareKit voorgesteld.

Het gehele evenement kun je hieronder terugkijken inclusief alle video's die tijdens het evenement werden getoond. Opvallend, geen video/reclame voor de iPhone SE.

Apple evenement maart 2016

1.40 Years in 40 Seconds

2. Liam — An Innovation Story

3. ResearchKit — Empowering doctors, researchers, and now you

4. The new iPad Pro

5. The Kiss

6. Dillan's Voice

7. Dillan's Path

8. Het complete Maart Event 2016

Het Apple-jaar 2016 in beeld gebracht met behulp van de video's die Apple heeft gepubliceerd. Tot het nieuwe jaar zie je hier nog één keer alle video's voorbij komen. Van speciale evenementen tot de nieuwe MacBook Pro en Shot on iPhone, het was weer een Appletastisch 2016.


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!