23 december 2016

iFunApple 2016: iPhone 7

Apple 2016 logo

Afgelopen september heeft Apple de iPhone 7 voorgesteld, de opvolger van de in 2015 voorgestelde iPhone 6s. Voor het eerst was er een duidelijk verschil waarneembaar tussen de kleinste en grootste variant. Uiteraard is de Plus groter dan de normale versie, maar ditmaal heeft deze iPhone een bijzondere camera.

Met de dual-lens camera is het mogelijk om optisch in te zoomen en kunnen er prachtige diepte-foto's worden gemaakt. Ook kreeg de iPhone twee nieuwe kleuren. Spacegrijs werd echt zwart en een glimmende versie (gitzwart) werd geïntroduceerd. Wie een gitzwarte iPhone 7 Plus wilden moest geduld hebben, sommige levertijden liepen op tot wel november! Vlak voor de feestdagen is de productie helemaal op pijl en kan iedereen de nieuwste iPhone probleemloos aanschaffen.

iPhone 7 in 2016

1. Design

2. iPhone 7

3. Midnight

4. Morning Ride

5. Balloons

6. Dive

7. Romeo and Julliet

Het Apple-jaar 2016 in beeld gebracht met behulp van de video's die Apple heeft gepubliceerd. Tot het nieuwe jaar zie je hier nog één keer alle video's voorbij komen. Van speciale evenementen tot de nieuwe MacBook Pro en Shot on iPhone 6, het was weer een Appletastisch 2016.


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: