3 december 2013

iFunApple opent 7 december de Apple Store in Haarlem

apple logo retina grijsVandaag heeft Apple officieel de opening van de Apple Store in Haarlem aangekondigd. Op zaterdag 7 december om 9 uur opent Apple de deuren van hun nieuwe store in Haarlem. Een verademing voor de werknemers en bezoekers van de Apple Store in Amsterdam, want de nieuwe winkel in Haarlem zou de drukte moeten verdelen.

Ook in de Apple Store in Haarlem zullen er workshops aanbieden en er kan gebruik worden gemaakt van de Genius Bar. De eerste workshops staan al ingepland want aankomende zaterdag kun je een workshop over speelgoed en games voor iOS ontdekken en leer je iPhone kennen in een beginners-workshop. Meer activiteiten en workshops in Haarlem kun je hier terugvinden. De opening 7 december zal groots worden aangepakt en het belooft dan ook een drukke dag te worden.

applestore haarlem

Wanneer Apple hun derde Apple Store in Den Haag zal openen is nog niet bekend, uiteraard hopen we ook dat dit voor de kerst zal zijn. Het is te hopen dat Apple in 2014 ook een store zal openen in België of in het zuiden van Nederland. Volgens de geruchten zou er een Apple Store in Gent (Korenmarkt) komen. Leuk, maar ons lijkt Antwerpen een betere locatie.


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!