5 november 2016

iOS 10iOS 10: Alle meldingen in het berichtencentrum in één keer verwijderen

berichtgeving iOS berichtencentrum

Het Berichtencentrum ziet er vanaf iOS 10 anders uit. Zo worden meldingen vanaf nu alleen maar per periode weergeven en niet meer per app. De recentste meldingen staan bovenaan, de oudste onderaan.

Uiteraard bevat het centrum nog steeds als je gemiste meldingen. Zodra je een melding hebt bekeken zal deze verdwijnen uit het overzicht. Vanaf iOS 10 kun je met behulp van een 3D Touch toestel alle meldingen in één keer wissen.

Alle meldingen in het iOS Berichtencentrum verwijderen

Open het Berichtencentrum door met één vinger vanaf de bovenkant van het scherm omlaag te vegen. Direct worden alle meldingen getoond. Bovenin vind je een kruisje terug, druk stevig op dit kruisje om 3D Touch te activeren.

alle meldingen wissen met 3D Touch

Direct krijg je de mogelijkheid om alle meldingen te wissen. Zodra dit is uitgevoerd wordt de gehele inhoud van het centrum gewist. Het maakt niet uit welk kruisje je indrukt, ook bij het kruisje naast 'Gisteren' is dit het geval.

3D Touch is een extra laag in het scherm van momenteel de iPhone 6s en 7. Door stevig te drukken op het scherm kun je extra's activeren. Meer over 3D Touch lees je hier terug.

Lees ook: Alle nieuwe 3D Touch mogelijkheden in iOS 10Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: