2 juli 2013

iOS 7Apple registreert merknaam ‘iWatch’ in verschillende landen

iWatch_appletips_nl_iconNa Japan heeft Apple afgelopen dagen ook in Mexico, Colombia, Rusland, Taiwan en Turkije de merknaam 'iWatch' aangevraagd en geregistreerd. Het lijkt er dus op dat Apple zich in verschillende landen aan het voorbereiden is op het misschien wel het nieuwe gadget van 2014.

De geruchten nemen ook steeds meer en meer toe op gebied van Apple Horloge. Apple zal naar alle waarschijnlijkheid een geheel nieuw gadget op de markt brengen dat echt overweg kan met de iPhone en iPad. Iets wat bijvoorbeeld de COOKOO watch af en toe laat afweten.

iWatch_appletips_nl

Het voornaamste probleem bij een 'smartwatch' is uiteraard de batterijduur. De ruimte is beperkt door het 'kleine' apparaat. In iOS 7 zit verbeterde ondersteuning voor Bluetooth LE (Low Energy). Hierdoor is het energieverbruik het hoogst bij het zoeken naar apparaten, zodra deze verbonden zijn zal het apparaat minder energie verbruiken en dus langer meegaan.

Wanneer we de iWatch mogen verwachten is nog niet bekend, ook al geven meerdere bronnen aan dat we deze pas in 2014 kunnen aanschaffen.

itallnews.com (bron) originele iWatch afbeelding


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!