22 november 2012

iFunBlack Friday: Verschillende kortingen op Apple producten

Terwijl vandaag in Amerika enkele spaarcenten worden gespendeerd aan een heus feestmaal voor de feestdag 'Thanksgiving' worden de Amerikanen morgen beloond. Morgen is het namelijk Black Friday, een dag dat vooral in de USA heel wat producten flink in prijs worden verlaagd.

Bijna elke winkel doet er aan mee dus ook Apple. Uiteraard moeten we de oceaan niet oversteken om te kunnen genieten van deze speciale kortingen, want ook hier in Nederland en België profiteren we mee van deze dag. Dit betekent dat we alleen morgen op 23 november flink wat kortingsacties kunnen verwachten op de producten van Apple.

Wanneer je dus een nieuwe Mac wilt aanschaffen of een nieuw iOS apparaat dan is het interessant om morgen al je koop te doen, ideaal voor de aankomende feesten. Andere jaren konden wij alleen de korting verkrijgen in de online Apple Store, maar dit jaar kun je ook terecht in de Apple Store in Amsterdam. Om hoeveel korting het precies gaat is nog niet bekend, maar vanaf middernacht kun je deze allemaal bekijken via de Online Apple Store.


Reacties


  • Walt.

    23 november 2012 om 3:54

    Canada viert thanksgiving de 2e maandag van oktober, en niet gelijktijdig met de VS zoals veel mensen denken. Als Canadees moest ik dat even zeggen. ;-

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!