15 januari 2015

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunDe eerste geruchten over de iPhone 6s

iPhone camera

De eerste geruchten over de opvolger van de iPhone 6 zijn een feit. Naar verluid zal de iPhone 6s een drukgevoelig scherm krijgen net zoals de Apple Watch. Zo kan het scherm van de iPhone de drukbeweging registreren en onderscheid maken tussen een zachte tik of een stevige druk. Dit kan niet alleen handig zijn in het uitvoeren van functies, maar ook kan dit een geheel nieuwe game-ervaring opleveren.

De camera van de iPhone 6s zal worden voorzien van twee lenzen, de zogenaamde ‘Dual Lens Camera’ die zorgt voor foto’s van DSLR-kwaliteit. Dankzij deze twee lenzen kun je na het nemen van een foto nog de scherpte en focus aanpassen van die eerder gemaakte foto.

Veder zal de iPhone 6s standaard geleverd worden met 32GB opslag, uiteraard blijft de keuze tussen 64GB en 128GB bestaan. De verhoging van de opslagcapaciteit zou te wijten zijn aan de grotere foto’s die door de dual lens gemaakt worden. Vanzelfsprekend gaat het hier om geruchten en weten we waarschijnlijk pas in september welke geruchten kloppen wanneer Apple de nieuwe generatie iPhone voorstelt.

bronReacties


 • Stefan

  15 januari 2015 om 19:54

  Grappig dslr kwaliteit. Terwijl de huidige dslr een veel grote sensor hebben

 • Moofnor

  16 januari 2015 om 0:16

  Waar staat in de born wat je met dual-lens kunt doen? Kan alleen vinden dat ze denken dat het er in komt. Ook zal scherpte denk ik scherptediepte moeten zijn? Lijkt me dat je scherpte niet zou willen aanpassen.
  En DSLR kwaliteit, dat geloof ik na het eindeloos strooien met die term niet meer.

  Dat scherm is dan wel weer erg interessant

 • Rick

  22 januari 2015 om 12:05

  @Moofnor.

  normaal gesproken staat een dual lens voor het opnemen van 3D films..

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!