5 november 2012

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunDe iPad Mini gebruiken in de auto

De iPad Mini kent vele voor- en tegenstanders, maar hebben jullie al eens nagedacht over een alternatieve functie voor de iPad Mini? De jongens van 'Soundwaves of Tampa Bay' hebben ondervonden dat de nieuwe iPad Mini zeer geschikt is voor in de auto, weliswaar verwerkt in het dashboard. Door de iPad te koppelen aan het geluidssysteem kun je vrij eenvoudig muziek van je iPad afspelen in de wagen.

Uiteraard kan de iPad ook films afspelen om de kids op de achtbank stil te houden. Wanneer je beschikt over een iPad Mini met 4G functie kun je ook gebruikmaken van het netwerk om te zoeken in Safari en dergelijke. Daarnaast bevat deze iPad Mini (+cellular) een GPS-chip die navigatie mogelijkmaakt. Bekijk onderstaande video om deze uitvoering te bekijken.Reacties


 • Jonas Fabry

  5 november 2012 om 20:28

  Geweldig!! ^^
  Wil ik ook in mijn auto over +/- 8 maanden!! =P
  Hahaha… ^_^

 • Monika Maier

  26 mei 2013 om 16:21

  Volvo staat voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Op onze occasion pagina’s vindt u een groot aantal tweedehands Volvo’s in uitstekende staat. Een Volvo Occasions bezit deze eigenschappen net als een nieuwe Volvo, maar is aanzienlijk goedkoper.

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!