2 oktober 2012

iFunDe iPhone camera evolutie

Vroeger waren we al blij als überhaupt een telefoon een foto kon maken. Tegenwoordig willen we dat de camera van topkwaliteit is. In het begin was de camera van de iPhone maar een bijzaak. Nu is de camera een hoofdfunctie is geworden en word hij iedere keer verbeterd en vernieuwd.

De nieuwe iPhone 5 heeft net als de iPhone 4S een 8 megapixel camera, maar toch kan hij betere foto's en video's maken. Vooral in het donker en op gebied van kleurenverzadiging is de iPhone 5 camera verbeterd. De ontwikkelaar van de Camera+ applicatie heeft een vergelijking gemaakt op gebied van fotokwaliteit tussen de verschillende iPhone's die ooit geproduceerd zijn. Bekijk hiervoor onderstaande afbeelding.

Camera+
Camera+Apple Watch app
Categorie: Photo & Video, Social Networking
Ontwikkelaar: LateNite Apps
iPad & iPhone  4+  101 MB DOWNLOAD  € 3.49

Reacties


  • Ger de Haas

    2 oktober 2012 om 20:12

    De iPhone 5 maakt inderdaad veel betere foto’s, echter er is één maar. Ik gebruik zowel bij de iPhone 4 als nu bij de iPhone 5 een Flip case. Mij is opgevallen dat foto’s maken met flits met de Flip case geen doen is, aangezien er dan op de één of andere manier een waas op de foto ontstaat. Blijkbaar komt dit doordat de flits weerkaatst tegen de voor de lens en flits open gelaten ruimte aan de achterzijde van de flipcase. Ben benieuwd of hier meer mensen last van hebben. Ik kom er op de diverse forums niets over tegen.

  • Henkuz

    3 oktober 2012 om 8:20

    Inderdaad, foto/flits met flipcase maken werkt niet goed, precies zoals jij beschrijft.

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!