7 november 2014

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunDe Macbook Air volgens Microsoft

MacBook air retina

Dat de Macbook Air een goede degelijke en lichte laptop is dat weten we allemaal. Maar volgens Microsoft's nieuwe Lenovo Yoga 3 zijn er toch nog enkele punten waarin de Macbook Air tekort komt. Dit tonen ze in een niet onknappe reclame waar ze kort en bondig willen bewijzen dat Apple-gebruikers toch nog wat te kort komen.

Misschien is deze computer bedacht voor de Windows-gebruiker die ook een computer willen die net zo licht is als de Macbook Air maar ook zo gemakkelijk is te gebruiken als tablet. Hij is slechts 13mm dik (Macbook Air 17mm). Erg leuk zo'n dunne laptop, maar dit lijkt het enige mooie er aan. De grootste afknapper aan de Lenovo Yoga is dan de behuizing van plastic, het goedkope uiterlijk, de batterijduur en een touchscreenscherm.

Dat Apple vaak wordt gebruikt als referentiepunt door de concurrentie om hun apparaten beter te maken of te gebruiken in een commercial weten we al langer. De reclame van de Microsoft Yoga kun je in bovenstaande bekijken.Reacties


 • Jan22

  9 november 2014 om 18:29

  Ze vergeten alleen dat je er dan ook heel fijn Windows 8 bij krijgt …. laatst weer even mee moeten werken … tjonge wat een geweldige ervaring …. dan ben je maar wat blij als je weer met OSX aan de slag mag

 • Frank

  10 november 2014 om 9:34

  Tja het is en blijft Microsoft met Windows…….

 • Hugo Kooi

  13 november 2014 om 16:28

  :’)

 • Klaas Ronner

  25 november 2014 om 5:28

  Als Appelgebruiker wil je nooit weer terug naar windows. ‘Kreeg laatst een macbook van een kennis onderhanden, die had het hele OSX er af gehaald en windows 7 er op gezet….
  Vreselijk wat erg….

 • Wouter

  26 november 2014 om 21:51

  Ik snap Microsoft….. NIET, je laat alleen de goede dingen aan je eigen trage tablet.. Apple, pak ze terug

 • mike

  9 december 2014 om 21:23

  Elke dag geniet ik van Apple thuis, op het werk W7. Ben altijd blij als ik naar huis mag ;-)

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!