5 november 2014

iFunOkay Fashion, de oplossing voor een foute outfit

Je staat voor je kast en je kiest je perfecte outfit voor de dag, maar je hebt totaal geen benul wat nu bij elkaar zou passen. Nu is daar de oplossing voor, vraag het aan mensen op het internet en in no time heb je de beste combinatie die er kan zijn.

De app die hiervoor verantwoordelijk is is de Okay Fashion App. Het is simpel, neem enkele foto's van outfit en laat andere 'fashion advisers' hier over beslissen.

De app die gebaseerd is op het principe van 'collectieve intelligentie' dit betekend dat de app alle gegevens zal verzamelen om dan een oordeel te vellen. Okay Fashion App heeft ondertussen al 50 000 gebruikers. Daarmee kan je oordelen dat het niet alleen veel gebruikers heeft, maar ook veel gebruikers met kennis van zake.

Je moet geen schrik hebben van je privacy want je kan zelf kiezen wie je foto's mag beoordelen op basis van hun account locatie en bovendien geeft de app zelf aanbevelingen. In Frankrijk kan je bijvoorbeeld advies krijgen ven de 20 belangrijkste modeblogers van dit moment.

Momenteel is de app nog niet volledig af maar hij is wel bruikbaar. De komende jaren zullen er vast meer sociale netwerken komen die gebruik maken van collectieve intelligentie.

Okay
OkayCategorie: Social Networking, Lifestyle
Ontwikkelaar: Paris Imagination Ltd
iPad & iPhone  4+  8 MB DOWNLOAD GRATIS

Reacties


  • Martijn Engler

    5 november 2014 om 12:44

    Hoop wel op een report-button. Het eerste wat ik zag toen ik de app opende was een *ahem*… Meneer die graag een mening wilde over zijn stijl: geen kleding.

  • Martijn Engler

    5 november 2014 om 12:46

    Follow-up: er is wel een report-knop, maar die zit gewoon iets hoger, waardoor ik bijna terug moest scrollen met de foto in view.

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!