12 november 2014

iFunApple Campus bouwproces nr. 3

Enkele weken geleden schreven hoever Apple stond in het bouwen van hun Apple Campus 2.0. Er is vandaag weer een nieuwe video opgedoken van de Apple Campus. Maar wat ons het meeste opvalt de grote beschutting rond het complex, voor de nieuwsgieren buiten te houden, maar jammergenoeg zijn drones tegenwoordig zo goedkoop en gemakkelijk te verkrijgen dat dat hekken niet veel nut meer hebben. Hieronder kan je een kleine vergelijking zien in de vooruitgang van de bouw. Bekijk zeker de video, deze is leuk en mysterieus gemaakt.

applecampus3applecampus_stadium#1

Verder is er meer duidelijkheid gekomen over wat er van snufjes in en aan het gebouw komen. Zo zijn er meer dan 700 plaatsen in het gebouw waar aardbevingen kunnen worden opgevangen zodat het gebouw er niet zal onder gaan lijden. Ook is het complex meer dan 700 000 vierkante meter groot en het totaal opervlak 2,8 miljoen vierkante meter wat resulteert in een gebouw van 4 verdiepingen. En zal het ruimte bieden aan 12 000 werknemers.

Ben je even aangedaan van deze cijfers, bekijk dan gerust de vorige filmpjes van de Apple Campus, deze kan je hier en hier terug vinden. Wil je nog meer te weten komen over de Campus hier kan je foto's van terug vinden.


Reacties


  • Philip

    14 november 2014 om 21:34

    Het complex is meer dan 700 vierkante meter groot ?? Ongeveer het stuk grond waarop mijn woning staat dus ?

  • Quinten Mares

    14 november 2014 om 21:41

    @Philip inderdaad, bedankt voor je opmerking. Het moest natuurlijk 700 000 vierkante meter zijn. Het is nu aangepast in het artikel.

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!