15 november 2014

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunAfgeleid? Dan is de Meeting Motivator iets voor jou

Je bent in een vergadering en vier van je collega's zijn bezig met hun smartphone, hoe verveld is dat niet? Met deze reden heeft een Belgisch bedrijf de 'Meeting Motivator' bedacht, het concept is vrij simpel, zet je smartphone in het apparaat en je wordt bedankt met een leuke quote. En je bent direct ook van die storende meldingen verlost.

De Meeting Motivator is een Belgische uitvinding en is verkrijgbaar in het zwart en het wit, de box bevat honderden unieke quotes, die allemaal zijn ingeproken door de Belgische acteur Bruno Vanden Broecke. Wil je hem hebben? Kan je hem voor 549 euro bestellen, maar bestel je hem nu kan je hem voor €499 verkrijgen en is hij vanaf 28 februari 2015 van jou. Je kan hem hier bestellen.

Het enige wat misschien nog ontbreekt is dat je gsm terwijl kan word opgeladen. Op de foto word er een iPhone 5s getoond die moeiteloos in het apparaat zit, maar of het nog zou gaan met je iPhone 6 plus, daar zijn er nog twijfels. Of het echt het 'afleidingsprobleem' kan oplossen is nog maar de vraag, misschien wil nu iedereen de 500 quotes in 1 vergadering horen.

meeting motivator - gelotology  speaker

speaker gelotology

speaker gelotology

speaker gelotology

speaker gelotologyReacties


  • robb

    15 november 2014 om 14:53

    Héél verveld!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!