15 maart 2013

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunGratis app tegen snurken op ‘Wereld Slaapdag’

UnknownVandaag 15 maart is het Wereld Slaapdag en net vandaag kan er dan een veel voorkomend probleem worden opgelost met een eenvoudige applicatie. Speciaal voor deze dag kun je de door dr. R. Janssen van het Slaapcentrum CWZ Nijmegen uitgevonden app tegen snurkklachten gratis te downloaden in de App Store.

De app werd in oktober 2012 gelanceerd door longarts Janssen en Neal van den Eertwegh van Skindustries B.V. Hun zogenoemde ‘Snore Trainer’ traint mensen om tijdens de slaap niet op de rug te gaan liggen.

Aangezien veel snurkers meer geluid produceren in rugligging dan wanneer ze op hun zij liggen, kan deze app werkzaam zijn tegen snurken. De app is geschikt voor de iPhone en iPod. Recentelijk testte dr. Janssen Snore Trainer op de eerste deelnemers aan een klinische studie, uitgevoerd binnen het Slaapcentrum van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis. Dat leverde gelijk enthousiaste reacties op.

snoretrainer

“Na jaren in een andere kamer geslapen te hebben, stopte ik dankzij Snore Trainer met snurken en mag ik weer in hetzelfde bed als mijn vrouw slapen. Onbetaalbaar!’, aldus een onderzoeksdeelnemer. ‘Na een paar dagen had de training al effect: ik stopte met het slapen op mijn rug. De app had ik daarna niet eens meer nodig.”

Wil je ook aan de slag om een eventueel probleem op te lossen is het vandaag je kans! De applicatie is enkel vandaag gratis te downloaden in de iOS app store en kost normaal €2,69.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App StoreReacties


 • John Vano

  15 maart 2013 om 10:09

  Nee, dat slaapt lekker! Met je iPhone op je borst geplakt met tape. Alsof dat lekker ligt als je op je zij draait.
  Natuurlijk snurk je niet als je de hele nacht wakker ligt! Volgens mij heb je geen app nodig, alleen al het toestel vastplakken is genoeg.

 • Bertus

  15 maart 2013 om 12:23

  Het is ook niet de bedoeling dat je tape gebruikt John. Ik zou denken dat iedereen dat wel zou begrijpen….

 • Frits Biesheuvel

  15 maart 2013 om 13:05

  Of een paar dagen een iphone aan je borst, of weinig slaap / ruzie doordat je snurkt de rest van je leven. Die keuze is toch gauw gemaakt. Je kunt toch ook het apparaat aan je tshirt vastplakken? Ik zeg handige ap!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!