17 februari 2017

iFunConcept: iPhone 8 die volledig uit glas bestaat

iPhone 8 concept

Apple heeft afgelopen jaar de iPhone 7 uitgebracht, het design is vrijwel hetzelfde gebleven aan de iPhone 6s. Volgens de geruchten zou Apple in het najaar van 2017 een compleet nieuwe iPhone met vernieuwd design op de markt brengen.

Op dit moment is Apple volop aan het testen met verschillende materialen. Als we de analisten mogen geloven gaat de volgende iPhone misschien wel weer volledig uit glas bestaan. Matteo Gentile heeft voor TechDesigns een iPhone 8 concept ontworpen waaruit de iPhone volledig uit glas bestaat. De voorkant bestaat volledig uit een scherm en heeft geen schermrand. De virtuele thuisknop, Touch ID, FaceTime camera en speaker zitten in het scherm verwerkt.

iPhone 8 concept

Video toont glazen iPhone 8 concept

In onderstaande video kun je het concept bewonderen. Het is concept is een interpretatie van Matteo op basis van de huidige geruchten. De iPhone die je in de video ziet geeft dus goed weer hoe de iPhone er, met de kennis van nu, uit zou kunnen zien.

Momenteel blijft het een concept en geruchten, deze zomer weten we ongetwijfeld meer. Neemt niet weg dat het erg leuk is om te kijken naar dit concept.

Bekijk ook: iPhone 7 vergeleken met de originele iPhone (1e generatie)

Mark, bedankt voor de tip!


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: