14 februari 2017

MUSICEerste trailers van ‘Planet of the Apps’ en ‘Carpool karaoke’

Apple music logo en videohandleidingen

Apple heeft de eerste trailers van 'Carpool karaoke' en het compleet nieuwe TV programma 'Planet of the Apps' uitgebracht. Carpool karaoke is het bekende concept, echter worden de 'interviews' niet alleen maar door James Corden uitgevoerd. In de auto zullen ook andere beroemdheden de rol van gastheer op zich nemen.

In het eerste seizoen zullen onder meer Will Smith, Ariana Grande en John Legend plaatsnemen in de rijdende karaokebar. Alle 16 afleveringen zullen vanaf dit voorjaar te zien zijn via Apple Music.

Planet of the Apps

Vorig jaar werd al aangekondigd dat Apple aan een eigen TV-serie werkte, de opnames zijn nu zo goed als voltooid en de eerste trailer is uitgebracht. Planet of the Apps is een reality-serie die Apple in samenwerking met producent Propagate heeft ontwikkeld. In de serie krijgen ontwikkelaars de kans om hun ideeën voor te stellen aan een vierkoppige jury, met ondermeer Will.i.am en Jessica Alba. Wanneer ze worden uitgekozen gaan de ontwikkelaars samen met een jurlid aan de slag om de app te ontwikkelen.

Vanaf dit voorjaar wordt er iedere week een nieuwe aflevering van Planet of the Apps uitgebracht, de serie is wereldwijd te zien op Apple Music.


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: